House for sale in Aalst with 3 bedrooms

EPC label FEPCF
207
830
3
1
Description
KIJKDAG Zat. 5/10/24 - van 10u  tot 14u (op afspraak -(053/60.65.60).

AALST (Nieuwerkerken) - Deze HOB op een perceel van 830m² en met een straatbreedte van 19m heeft heel veel potentieel. De woning is zeer rustig gelegen in een verkeersluwe omgeving en dicht tegen centrum Nieuwerkerken en Aalst, gemakkelijke verbinding naar E40 en in de nabijheid van scholen en winkels.

De woning is als volgt ingedeeld: ruime inkomhal met toegang tot grote leefruimte met aansluitend de compleet ingerichte keuken. Voordat u in de tuin komt heeft u nog een groot overdekt terras. Er is een dubbele garage en aangename, zonnige tuin met verschillende terrassen. Op het gelijkvloers is er ook nog een polyvalente ruimte van 20m² die nog kan ingericht worden als praktijk- of ontspanningsruimte, bureau, extra slaap- of badkamer.
Op de verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers en de ruime badkamer met inloopdouche. Via een uitschuifbare trap heeft u nog toegang tot een ruime, geïsoleerde zolder.
De woning is grotendeels gerenoveerd, nieuwe keuken en badkamer, nieuw dak en isolatie, vernieuwde leidingen en goedgekeurde elektriciteit. Er bevinden zich zonnepanelen op het dak. Op één van de foto's kan u ook een illustratie zien als u de gevel met crepi bekleedt. De matige EPC-waarde is te wijten aan het feit dat niet alle ruimtes zijn verwarmd, gemakkelijk op te lossen via een warmtepompsysteem.
Bent u op zoek naar een instapklare woning met een rustige, doch zeer goede ligging, aarzel dan niet om langs te komen. (kijkdag na afspraak)

Building

Type of property
House
Subtype
Single-family home
Surface
207 m²

Terrain

Plot size
830 m²
Most recent urban destination
Residential area with rural character
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Central
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
200 m

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
18,75 m²; 19 m²; 19,8 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
No
Swimming pool
No
Gas connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
554
EPC label
F
Unique code EPC
20240925-0003386720-RES-1

Urban planning

Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
Location
Kwalenhoekstraat 34, 9300 Aalst
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan