House for sale in Temse with 3 bedrooms

EEPCE
194
577
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ben jij op zoek naar een moderne, instapklare woning in een prachtige residentiële wijk in Temse? Zoek niet verder!

Deze prachtig gerenoveerde woning aan de Kloosterlaan biedt de ideale combinatie van moderne luxe, comfort en praktische woonoplossingen. Een droomhuis dat tot in de puntjes is afgewerkt en volledig voldoet aan de behoeften van het moderne leven.

De woning in het kort:
  • Lichte leefruimte met haardvuur
  • Drie slaapkamers
  • Zonnige tuin met meerdere terrassen
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een elegante inkomhal, compleet met gastentoilet en handige vestiaire voor al je jassen en schoenen. De lichte en luchtige leefruimte nodigt je uit om te ontspannen, waar je kunt genieten van gezellige avonden bij de open haard.

De open keuken, voorzien van moderne toestellen, is een droom voor culinaire liefhebbers. Hier is voldoende ruimte om heerlijk te koken én gezellig samen te zijn met vrienden of familie. Daarnaast vind je op de benedenverdieping een praktische bureauruimte, ideaal voor wie thuis werkt, en een wasruimte die het dagelijkse leven eenvoudiger maakt. De inpandige garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook volop opbergruimte voor extra spullen.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Eén daarvan beschikt over een luxe dressing, perfect voor wie veel opbergruimte nodig heeft. De grote badkamer is een oase van rust, uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag.

Buiten vind je een prachtige, zonnige tuin met meerdere terrassen, waar je volop kunt genieten van mooie dagen. De reeds geïnstalleerde zonnepanelen dragen bij aan de energie-efficiëntie van de woning, en er is zelfs al een offerte voor het installeren van een nieuwe verwarming beschikbaar. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar verbetert ook het EPC van de woning aanzienlijk.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van deze schitterende woning aan de Kloosterlaan. Jouw nieuwe leven begint hier!

Stedenbouw in aanvraag

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
737 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
194 m²

Terrain

Plot size
577 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
3
Dressing
Yes
Number of bathrooms
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
402
EPC label
E
Unique code EPC
20241009-0003407001-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Location
Kloosterlaan 30, 9140 Temse
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan