Back to results
2 days left

Scoop: House for sale in Temse with 4 bedrooms

Stellingmakerslaan 4, 9140 Temse
AEPCA
250
237
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In het hart van een gezellige buurt, vlakbij fiets- en wandelpaden, winkels en de markt, ligt deze prachtige instapklare woning. Deze sfeervolle woning biedt alles wat een jong gezin zoekt. Bij binnenkomst valt meteen de ruime, open leefruimte op, die baadt in het licht en perfect aansluit op de volledig geïnstalleerde keuken. Hier kook je met gemak terwijl je verbonden blijft met de rest van het gezin.

De praktische berging zorgt voor extra opbergruimte, ideaal voor voorraad of huishoudelijke spullen. Vanuit de leefruimte stap je zo het terras op, waar je heerlijk kunt genieten van je eigen tuin – een plek om te ontspannen of om buiten te dineren. Je wagen staat veilig in de garage, die ook nog extra opslagmogelijkheden biedt.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende licht en ruimte voor kinderen of gasten. De royale badkamer biedt zowel een bad als een douche, perfect voor een gezin met een drukke ochtendroutine.

De zolderverdieping is een echte troef. Volledig ingericht als een aparte studio met een eigen keuken, badkamer met toilet, en leefruimte. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een thuiswerkplek, een hobbyruimte, of een logeerverblijf, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze woning is asbestvrij en er rust geen renovatieplicht op, waardoor je direct zonder zorgen kunt intrekken. Met een gunstig EPC en een conforme elektrische installatie, voldoet de woning aan alle moderne eisen op vlak van energiezuinigheid en veiligheid.

Kortom, een schitterende woning op een toplocatie, klaar om een nieuw gezin te verwelkomen! Bel vandaag nog voor een afspraak op 052 46 38 03!

Financial

Cadastral income
1.055 €
Cadastral info
1ste afd sectie B
Available from
01-04-2019

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
250 m²

Terrain

Plot size
237 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
12 m²; 12 m²; 19 m²; 57 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Electricity connection
Yes
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
79
EPC label
A
Unique code EPC
20241004-0003400113-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Stellingmakerslaan 4, 9140 Temse
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan