Apartment for sale in Temse with 3 bedrooms

110
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit nieuwbouwappartement situeert zich op de tweede verdieping van nieuwbouwresidentie De Zeven Rozen in blok C. Het omvat een inkomhal, een lichtrijke living met open, volledig geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele lavabomeubel, een berging, een apart toilet en een groot zuidgericht terras.

Nieuwbouwproject De Zeven Rozen is uitstekend gelegen langs de Rozenlaan. In de nabijheid tref je winkels, horeca, grootwarenhuizen, sportverenigingen, scholen, openbaar vervoer, enzovoort. Van hieruit heb je een vlotte verbinding met de N16/E17 richting Antwerpen/Gent. Natuurliefhebbers kunnen fietsen en wandelen langs de Schelde.

De site omvat drie gebouwen, welke als eenheid ontworpen zijn in een architectonische bouwstijl met traditionele materialen, conform het straatbeeld. Gebouw A heeft twee bouwlagen en omvat 5 appartementen. Gebouw B voorziet in drie bouwlagen en omvat 6 appartementen. Gebouw C is het grootste gebouw, met 10 appartementen. In totaal telt het project 21 appartementen, 21 kelderbergingen, 26 ondergrondse autostaanplaatsen, 6 bovengrondse autostaanplaatsen en een fietsenberging. In de niet-bebouwde ruimte wordt maximaal ingezet op het groene parkachtige karakter van de site.

De grootste troef van dit project is ongetwijfeld dat er pas betaald moet worden bij oplevering (enkel voorschot van 10% van de verkoopprijs). De werken zijn intussen gestart.
De appartementen in de site De Zeven Rozen zijn bijna-energieneutraal (E-peil maximum E30) en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, super-isolerend glas, ventilatiesysteem D en vloerverwarming met lucht/waterwarmtepomp. Hierdoor kan je genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing (KI) gedurende de eerste 5 jaar.

Voor meer inlichtingen, contacteer Dennis (dennis@huyzen.be of 0471 74 48 45).
Ontdek ons aanbod op www.huyzen.be

Financial

Sales under VAT system
Yes
Value construction
300.120 €
Value of land
75.030 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
110 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
11 m²; 8 m²; 7 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes
Water connection
Yes

Energy

Double glazing
Yes
Insulation
Yes
Heating type
Individual

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Rozenlaan 8, 9140 Temse
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan