Back to results

Scoop: House for sale in Sint-Niklaas with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
213
252
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Unieke woning, gelegen in een rustige doodlopende straat, waar u zich direct thuis zult voelen. Hier kunt u elke dag genieten van de nabijheid van scholen en openbaar vervoer, terwijl u in alle rust en sereniteit woont. Deze woning is meer dan zomaar een huis; het is een plek waar u de dagelijkse drukte kunt ontvluchten en uzelf kunt onderdompelen in pure ontspanning.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, waar een handig gastentoilet discreet is weggestopt. De hal leidt u naar een gezellige leefruimte, waar een knisperende open haard uitnodigt tot heerlijke avonden bij het vuur. Het is een plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. De eetruimte biedt volop plaats voor een grote tafel.

Met de aangrenzende open keuken die voorzien is van moderne apparatuur zoals een oven, vaatwasser en keramische kookplaat, wordt koken hier een waar plezier. En terwijl u kookt, kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de zeer verzorgde en smaakvol aangelegde tuin.

Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de inpandige garage, een praktische ruimte die meer biedt dan alleen plek voor uw auto. Hier kunt u ook al uw persoonlijke spullen netjes opbergen, zodat uw huis altijd opgeruimd blijft.

En dan is er nog de parel van deze woning: de fantastische veranda. Dit is het hart van het huis, waar u kunt genieten van een ongeëvenaard uitzicht op de tuin. Of u nu kiest voor volledige beschutting of de voorkeur geeft aan een frisse bries, het dak van de veranda kan in drie delen worden geopend, waardoor u vrijwel het gevoel heeft buiten te zitten. Hier is het leven goed – rust en genieten zijn hier de sleutelwoorden.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte om uw persoonlijke stijl te laten schitteren. De badkamer is praktisch en stijlvol, voorzien van een douche, bad, lavabo en toilet.

De ruime zolder is verzorgd afgewerkte en biedt talloze mogelijkheden: van extra opbergruimte tot een hobbykamer of zelfs een kantoor. 

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
1.504 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
213 m²

Terrain

Plot size
252 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
Southwest

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
246
EPC label
C
Unique code EPC
20240923-0003381940-RES-1

Urban planning

Pre-emption right
No
G-score (building score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
P-score (parcel score)
B (small risk of flooding under climate change sc2050)
Location
Jasmijnenweg 7, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan