House for sale in Sint-Niklaas with 2 bedrooms

EPC label FEPCF
97
1.439
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Deze op te frissen gelijkvloerse woning biedt een evenwicht tussen comfort en praktische leefruimte. Met een ruime woonkamer, twee volwaardige slaapkamers en een royale keuken. De veranda aan de achterzijde zorgt voor een veelzijdige buitenruimte. Verder heeft de woning tal van mogelijkheden en een gigantisch perceel. Ze is gelegen in een rustige buurt, dichtbij voorzieningen en met een vlotte bereikbaarheid naar het stadscentrum.

Indeling:
Bij binnenkomst betreedt u de inkomhal (3 m²), die toegang biedt tot de verschillende ruimtes van de woning. De ruime woonkamer (27 m²) biedt voldoende plek voor een gezellige zit- en eethoek. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken (13 m²). De gang (2 m²) leidt naar twee comfortabele slaapkamers (12- 12m²) die voldoende ruimte bieden voor een tweepersoonsbed en opbergmogelijkheden. De functionele badkamer (4 m²) is uitgerust met de nodige voorzieningen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een praktische veranda (10 m²), ideaal voor opslag of als beschutte buitenruimte. Daarnaast beschikt de woning over een handige berging (2 m²) voor extra opbergruimte.

Deze charmante woning biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen op één niveau. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen!

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Financial

Cadastral income
510 €
Cadastral info
46442 Sint-Niklaas 2AFD C908/ Z P0000

Building

Subtype
Bungalow
Surface
97 m²
Constructed area
112 m²

Terrain

Plot size
1.439 m²
Buildable area
112 m²
Most recent urban destination
Residential area with rural character

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge; Quiet; Villa community

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
12 m²; 12 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
1143
EPC label
F
Unique code EPC
20240702-0003135897-RES-1

Urban planning

Urban planning info
Yes
G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Location
Galgstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan