House for sale in Sint-Niklaas with 3 bedrooms

EPC label AEPCA
200
436
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Stel je voor: je bent binnen vijf minuten in het bruisende centrum, zoeft over de E17, N70 of N16, of doet snel je boodschappen in het Waasland Shoppingcentrum. Scholen en openbaar vervoer? Ook om de hoek! En dat alles vanuit je nieuwe thuis, een hernieuwbouwwoning die je doet glimlachen bij elke stap.

Bij de voordeur word je begroet door een ruime inkomhal met een gastentoilet. Loop verder en je komt terecht in de gezellige eetruimte aan de voorkant van het huis. Honger? Geen probleem! De ruime keuken in het midden van de woning heeft alles wat je maar kunt wensen: een oven voor je culinaire meesterwerken, een microgolfoven voor die snelle snacks, een wijnkoeler voor je favoriete Chardonnay, een koelkast die altijd gevuld lijkt, en een vaatwasser die de klusjes van je overneemt. Opbergruimte? Daar heb je hier nooit een tekort aan dankzij het ruime aanbod aan opbergkasten in de keuken en de handige bergruimte vlak naast de keuken.

Achterin vind je de lichtovergoten leefruimte, waar een groot schuifraam je naar een fijn aangelegd terras leidt. De tuin, perfect zuidgericht en met een compleet verlichtingsplan, is je eigen paradijsje, veilig afgesloten met een elektrische poort. Parkeerstress? Niet hier! De oprit biedt plaats aan meerdere auto's en de garage achteraan, eveneens met elektrische poort, is ideaal voor je auto, fietsen en al je andere spullen.

Op de eerste verdieping wachten drie ruime kamers op je. De grootste slaapkamer is een suite op zich, verbonden met een dressing en de badkamer – jouw eigen oase van rust. En voor het gemak is er nog een apart toilet op deze verdieping. Heb je meer ruimte nodig? De zolder, bereikbaar met een schuiftrap, kan alles zijn wat je maar wilt: een opbergruimte, logeerkamer, vierde slaapkamer, bureauruimte of iets totaal anders.

Technologie en veiligheid zijn hier topprioriteit. Met een uitgebreid domotica-systeem en een inbraakbeveiligingssysteem voel je je altijd veilig en comfortabel. Onderhoudsvriendelijk? Absoluut! Deze woning vraagt weinig van je tijd en moeite. En als kers op de taart: zonnepanelen die tot drie keer per jaar €270 aan certificaten opleveren. Dat is pas duurzaam en voordelig wonen!

Grijp deze kans om in een woning te wonen die niet alleen praktisch en modern is, maar ook een glimlach op je gezicht tovert. 

Graag meer info of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons via lena@claves.be of 03 502 98 74.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
1.305 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
200 m²

Terrain

Plot size
436 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
2

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
72
EPC label
A
Unique code EPC
20240306-0003162210-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Smisstraat 134, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan