House for sale in Sint-Niklaas with 5 bedrooms

EPC label BEPCB
321
406
5
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dit uiterst kwalitatieve eigendom is gelegen in een residentiële wijk in Sint-Niklaas. Deze luxueuze woning werd gebouwd in 2006 met een totale bewoonbare oppervlakte van 321m².

Bij het ontwerpen van de woning stonden zowel een ruime indeling van kamers alsook lichtinval centraal. Op maat gemaakte kasten zijn overal voorzien.

U kan genieten van de rust in de groene en privatieve tuin. Wie zoekt naar een woning die discretie heeft, lees dan zeker verder!

 

Indeling:

U betreedt deze prachtige eigendom via de inkomhal. De inkomhal geeft toegang tot de zeer ruimte living.De riante leefruimte is onderverdeeld in een aangename zithoek en uitnodigende eetkamer. Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de keuken. Doorheen het huis is een prachtige hoogwaardige parketvloer voorzien.

 

De keuken met groot keukeneiland is zeer modern en is geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen: vaatwasser, oven, microgolfoven, inductie kookvuur,koelkast, etc.) Naast de keuken bevindt zich een handige berging.

Iedere ruimte beschikt over tal van ramen, wat zorgt voor enorm veel zonlicht en een aangenaam contact met aangelegde tuin.

 

De 1ste verdieping is te bereiken via de trap die uitkomt in de ruime nachthal met apart toilet. Op deze verdieping zijn er 2 slaapkamers voorzien alsook een bureau. De bureauruimte kan dienst doen als extra slaapkamer.

Er is een wellness badkamer met inloopdouche en sauna. Deze sauna werkt op infrarood en met een elektrische element dat lavastenen verwarmd.

 

Op de 2de verdieping treft u nog een slaapkamer alsook de master bedroom. Er is ook op deze verdieping een badkamer voorzien. De 2de badkamer beschikt een ligbad en dubbele lavabo. Verder vinden we op deze verdieping nog

een zolderruimte.

 

Deze uitstekend uitgeruste en recent gebouwde woning  valt zeker in de smaak voor wie houdt van rust, luxe en comfort, doch dit in alle discretie.

Voor meer details kan u steeds terecht bij ons kantoor.

 

Financial

Cadastral income
1.589 €
Cadastral info
1074/00M000

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
321 m²

Terrain

Plot size
406 m²

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
2
Attic
Yes

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
142
EPC label
B
Unique code EPC
20240608-0003275781-RES-1

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Location
Stanislaw Maczekpark 70, 9100 Sint-Niklaas
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan