House for sale in Sint-Denijs-Westrem with 3 bedrooms

EPC label EEPCE
815
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Een authentieke villa aan De Leie. Het gaat om een exclusieve woonbeleving omwille van de natuurlijke schoonheid binnen en buiten. De villa is gelegen in een rustige en groene omgeving met een tuin die grenst aan De Leie. U bezichtigt De Leie vanuit de leefruimte en vanuit de hoofdslaapkamer. U hebt er uw eigen ligplaats voor uw boot.

Deze woning nodigt uit tot warmte en gezelligheid door onder andere de tijdloze houtstructuren en architectonische betonstructuren. U vindt er een charmante leefruimte met een ruime eethoek en een zithoek met een sfeervolle haard. De keuken is voldoende voorzien (kastruimtes, kookplaat en twee spoelbakken) met een eethoek en grenst aan een wasplaats met een gootsteen. De ruimtes op de benedenverdieping zijn omgeven door grote glaspartijen die de groene omgeving binnenbrengt. Ook vindt u op de benedenverdieping een ingebouwde vestiairekast. Alsook een gastentoilet.

Op de benedenverdieping is er ook nog aansluitend een zomerhuis (met mogelijkheid tot een keuken- en toiletvoorziening). Het gaat om een grote ruimte die momenteel als home-office wordt gebruikt, maar ook kan dienen voor bijvoorbeeld extra kamers.

Op een tussenverdieping vindt u de badkamer die voorzien is van een ligbad, dubbele wastafel en een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers.

De woning is volledig onderkelderd waardoor heel wat extra bergruimte. De temperatuur is ideaal voor een wijnkelder.

Buiten geniet u van een overdekt terras, een zonovergoten tuin met een private steiger aan De Leie en een ruime voortuin. Er is voldoende parkeergelegenheid door een lange oprit en een carport voor twee auto’s.

Hier kunt u volledig tot rust komen. U zal genieten van het fenomenale uitzicht. Deze woning in het Leiepark is een unieke kans. Laat deze niet aan u voorbijgaan en ervaar elke dag een vakantiegevoel dicht bij het gezellige dorp van Sint-Denijs-Westrem en slechts enkele kilometers van de grootstad. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om het pand te komen bezichtigen: +32475/34.23.95 (Tel. of Whatsapp).

 

Financial

Sales under VAT system
No
Cadastral income
1.688 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Type of buildings
Open

Terrain

Plot size
815 m²
Most recent urban destination
Residential park
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
12 m²; 10,48 m²; 17,41 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
No
Alarm
Yes
Swimming pool
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
474
EPC label
E
Unique code EPC
20240726-0003324627-RES-1

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Leiepark 15, 9051 Sint-Denijs-Westrem
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan