Apartment for sale in Ghent with 2 bedrooms

86
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Een kleine residentie met mooie appartementen gelegen in het hartje van Sint-Denijs-Westrem, dat is Residentie Mirage. Het volledige project bestaat uit slechts 9 appartementen (2 slaapkamers) en een commercieel gelijkvloers gelegen in de Sint-Dionysiusstraat. Ondergronds zijn er staanplaatsen en bergingen voorzien. Het geheel zit natuurlijk mooi vervat in een moderne architectuur. 
Met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek, het pittoreske gemeenteplein op loopafstand, het Parkbos op een boogscheut, en goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, is dit de perfecte locatie om te wonen.

En ook in dit 2 slaapkamer appartement is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen: standaard een hoogwaardige afwerking (Siemens toestellen, inductie kookplaat, Paffoni kranen, B-Ticino schakelaars, zonnepanelen,...) of je kan kiezen voor een afwerking op maat. De appartementen zijn zeer ruim en lichtrijk, de indeling is zeer functioneel. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een groot bed als voldoende kastruimte. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur en op je onroerende voorheffing!

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Dus bent u op zoek naar een gezellig 2 slaapkamer appartement of een gezellige nieuwbouw centrumwoning, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende info. Dit kan 7/7 via sarah@stellarimmo.be of bel Sarah op 0476/37.42.67

Financial

Sales under VAT system
Yes
Under construction
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
85,82 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Town
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
400 m

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Bathroom type
All comfort available

Comfort

Videophone
Yes
Gas connection
Yes
Water connection
Yes

Energy

Double glazing
Yes
Heating type
Individual
Type of heating
Condensation
Location
Sint-Dionysiusstraat 13, 9051 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan