House for sale in Drongen with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
319
1.412
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Discreet gelegen aan het pittoreske Baarle

Op wandelafstand van het dorp van Baarle, om de hoek van het bekende Kasteel Ten Bogaerde, vinden we deze recent gerenoveerde, landelijke villa. Een aangename woonomgeving wordt gecreëerd dankzij pittoreske fiets- en wandelroutes langs de Leie en de nabijheid van lokale winkels en restaurants. Daarnaast geniet men van uitstekende bereikbaarheid dankzij verschillende invalswegen en staat u op een 15-tal minuten in Gent centrum.

Rustige residentiële woonwijk

De villa is gelegen op een ruim zuidwestelijk georiënteerd perceel van 1.412 m² in een zeer rustige, residentiële woonwijk. De villa werd gebouwd in 1975 maar kende recent een grondige renovatie. De keuken werd onthouden van renovaties waardoor een nieuwe eigenaar zijn eigen stempel kan drukken op zijn nieuwe thuis. De tuin die opmerkelijk mooi aangelegd werd is voorzien van avondverlichting en een verwarmingsnet van Masser waarop de woning verwarmd wordt.

Waar het landelijke overgaat in het moderne

Bij het betreden van de woning valt meteen op hoe - dankzij de renovaties - het landelijke naadloos overgaat in het moderne. De elegante leefruimte fungeert als centrale verbindingsruimte naar alle hoeken van de woning. Aan de ene kant bevindt zich de bureauruimte die onrechtstreeks geconnecteerd staat met de leefruimte via de doorkijkhaard. Aan de andere kant is de leefruimte verbonden met de keuken. Tot slot bevindt zich achter de keuken nog een technische ruimte en een ruime dubbele garage. Zowel de living, keuken als de bureauruimte bieden toegang tot de tuin. Naast het aangenaam terras werd er aansluitend op de keuken ook een uiterst gezellige, overdekte zithoek gecreëerd. De keuken en aansluitende zithoek werden nog niet onder handen genomen.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers met centraal een ruime badkamer. Op heden zijn er twee kamers in gebruik als slaapkamer, één als dressing en één als fitnessruimte. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een hoekbad, een inloopdouche en een toilet. De slaapkamers zijn afgewerkt met ingemaakte kasten langs de schuine wanden.

Financial

Cadastral income
1.581 €
Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
319 m²

Terrain

Plot size
1.412 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
167
EPC label
B

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Ter Rivieren 6, 9031 Drongen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan