House for sale in Ghent with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
60
60
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Aan het einde van een verborgen steegje, midden in de studentenwijk, bevindt zich deze energiezuinige beluikwoning met een zonnige privétuin. De vroegere feestzaal werd in 2019 volledig gerenoveerd en ingedeeld in 4 aparte entiteiten. De woning ligt op slechts enkele stappen van het Sint-Pietersplein, vlakbij diverse universiteiten en hogescholen, en met een vlotte verbinding naar zowel het stadscentrum als het Sint-Pieters station.

Via een toegang in de Overpoortstraat komt u door een steegje, waar ook plaats is voor fietsopslag, en bereikt u de woning met zijn zonnige voortuin.

Op het gelijkvloers vindt u een centrale inkomhal met trap, een gezellige leefruimte met open keuken, en een badkamer uitgerust met douche, wastafel, toilet en wasruimte. De eerste verdieping herbergt een lichte slaap- en studeerkamer, terwijl op de tweede verdieping een tweede slaapkamer onder het dak is gelegen.

De woning biedt tal van voordelen, waaronder hoogrendementsglas in houten kozijnen, elektrische vloerverwarming, conforme elektriciteit, volledige isolatie van vloer, muren en dak, een ventilatiesysteem en zonnepanelen.

Interesse in deze unieke opportuniteit voor zowel starters, studenten als investeerders? Neem dan vliegensvlug contact op via brent@immofrancois.be om deel te nemen aan de bezoekdag!

Financial

Cadastral income
99 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
60 m²

Terrain

Plot size
60 m²
Garden
Yes
Surface garden
22,5 m²

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
13,5 m²; 20 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
257
EPC label
C
Unique code EPC
in aanvraag

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Overpoortstraat, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan