Apartment for sale in Ghent with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
163
175
3
2
Description

Toplocatie, Centrum Gent – Instapklaar, kwalitatief gerenoveerd (2023) appartement met 11m breed zicht op de Leie en het oud-Justitiepalies.

Toplocatie, Centrum Gent – Instapklaar, kwalitatief gerenoveerd (2023) appartement met 11m breed zicht op de Leie en het oud-Justitiepalies.

Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be

Gelegen in centrum van Gent nabij de Kouter, op een boogscheut van de Korenmarkt… en langs de Recolettenlei met zicht op het water van de Leie en het Oud-Justitiepaleis, vinden we op de eerste verdieping dit ruim ‘wellness-appartement’ met 163 m2 bvo en de mogelijkheid tot 3 slaapkamers.

Uitzonderlijk is de breedte van het appartement, maar liefst bijna 11m, die zich verspreid over de voorgevel wat zorgt voor een aangenaam en lichtrijk geheel.

In 2023 onderging het appartement een renovatie waar oog voor beleving en detail een grote rol speelde.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een bijzonder ruime leefplaats met prachtige parket en originele schouwmantel. Deze ruimte baadt in het licht en geniet een prachtig uitzicht. Daaraan gekoppeld is een tweede ruimte die polyvalent kan ingericht worden (o.a. bureau, slaapkamer, eetplaats…).

Aan de achterzijde van het appartement vinden we 2 ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een ensuite badkamer voorzien van een ligbad en wastafel, uitgevoerd in natuursteen. De hoofdslaapkamer is ook voorzien van maatkasten.

Ook de keuken bevindt zich aan de achterzijde en is compleet ingericht met o.a. toestellen van Miele. Hieraan gekoppeld vinden we nog een ruim en gezellig terras.

Als extra is het appartement nog voorzien van een gastentoilet en een tweede douchekamer die voorzien is van een stoomsauna waarvan de zitbank voorzien is van een verwarmde therapie-wellness.

Kortom, dit appartement is uniek in zijn aanbod door onder andere zijn ligging, afwerkingsgraad, oppervlakte… in combinatie met polyvalente mogelijkheden.

*voorzien van een extra ruimte.
*privatieve berging voorzien op het gelijkvloers
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
4.429 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
163 m²

Terrain

Plot size
175 m²
Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Type of kitchen
Finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
Yes
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
153
EPC label
B
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
Yes
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Recollettenlei 26, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan