Apartment for sale in Ghent with 2 bedrooms

EPC label AEPCA
95
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Dunant Gardens

Dit instapklare twee slaapkamer appartement met bijhorende ondergrondse autostaanplaats en kelderberging is gelegen nabij het AZ Jan Palfijnziekenhuis en de Watersportbaan. Het lichtrijk appartement is gelegen op de vierde verdieping en maakt deel uit van de residentie "Dunant Gardens" dat in 2019 opgeleverd werd.

Hedendaags wonen in de stad

Harmonie stond hierbij centraal en ook werd de Art-Deco gevel, de kenmerkende gebogen gevel, bewaard en geïntegreerd in het huidige project. Kenmerkend zijn de bereikbaarheid naar R4 alsook de wandelafstand naar het Gentse stadscentrum te voet, met de fiets of met de wagen.

Lichten en open zichten

De lichtrijke leefruimte met de ingerichte keuken en terras zijn aan de zonnekant ingedeeld. Met een netto vloeroppervlakte van 95 m² en een gunstig zuidelijk georiënteerd terras van 11 m² is het hier aangenaam vertoeven.

Vanop de vierde verdieping heb je een open zicht.

Aansluitend ga je via de nachthal naar de twee slaapkamers welke uitgeven op de Einde Were. De volwaardige slaapkamer is ingericht met ingemaakte kasten. De tweede (slaap)kamer is ingericht als bureau.

Centraal in het appartement vinden we de ingerichte badkamer voorzien van zowel een ligbad als inloopdouche, dubbele wastafel, en voorziening wasmachine en droogkast, het gastentoilet en een berging waar ook de technische installaties staan.

Bij het appartement hoort ook een ondergronds autostaanplaats voorzien van laadpaal en een ondergrondse privatieve kelderberging. Het appartement is voorzien van hedendaags wooncomfort en technische installaties die aan de norm voldoen zoals ventilatiesysteem D, condensatieketel, elektrische keuring is conform.

Financial

Cadastral income
1.167 €
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
95 m²
Construction year
2019

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Terrace surface
11 m²

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
65
EPC label
A
Type of heating
Gas; Condensation

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Einde Were 5, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan