House for sale in Ghent with 3 bedrooms

EPC label CEPCC
120
42
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een charmante woning op een strategische locatie? Dan is deze woning, gelegen op slechts 300 meter van station Dampoort, perfect voor u. Ideaal voor pendelaars en gezinnen met studerende kinderen, biedt dit pand een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en nabijheid van alle Gentse campussen.
Indeling van de woning: Bij binnenkomst betreedt u direct de ruime en gezellige living met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met moderne toestellen en biedt alles wat u nodig heeft voor dagelijks comfort. Achter de keuken vindt u de badkamer, voorzien van toilet, douche en lavabo. Naast de badkamer vindt u de toegang tot een kleine koer, perfect voor het opbergen van vuilnis. Op deze koer bevindt zich tevens een draaitrap naar een klein terras boven de badkamer, waar u heerlijk kunt zitten en genieten van uw rust.
Eerste verdieping: Hier bevinden zich een ruime slaapkamer en een kleinere slaapkamer, ideaal voor kinderen of als thuiskantoor.
Tweede verdieping: Op de zolderverdieping vindt u de grootste kamer van het huis, een lichte en ruime kamer onder het dak, perfect als master bedroom of hobbyruimte.
Deze woning is perfect voor gezinnen en biedt een ideale combinatie van comfort en functionaliteit. Met een uitstekende bereikbaarheid en een gezellige indeling, is dit pand een unieke kans in de huidige markt.
Troeven: locatie: 300 meter van station Dampoort - Ruime living met open keuken- Volledig uitgeruste keuken- Badkamer met toilet, douche en lavabo -
Kleine koer en terras - 3 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen - Nabijheid van Gentse campussen en stadscentrum- Nabijheid van supermarkten en alle nuttige voorzieningen- Blanco elektriciteitsattest.
Mis deze kans niet en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige woning! Voor een bezoek of inlichtingen gsm Dimitri 0468157122.

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
7.381 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
120 m²

Terrain

Plot size
42 m²
Most recent urban destination
Residential area

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
254
EPC label
C
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
Protected heritage
No
Location
Pilorijnstraat 38, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan