Apartment for sale in Ghent with 4 bedrooms

EPC label CEPCC
140
140
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen in het hart van Gent biedt deze karaktervolle woning in de Visserij een unieke kans voor gezinnen, co-housers of investeerders. Het triplex-appartement bevindt zich in een bruisende buurt op wandelafstand van lokale winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze strategische ligging zorgt voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en nabijgelegen snelwegen, wat ideaal is voor bewoners die op zoek zijn naar zowel rust als gemak.

Het appartement is voorzien van een nieuwe badkamer en keuken en kan verder naar eigen smaak worden afgewerkt. Het dak zal door een insijpeling vanuit het dakraam moeten vervangen worden zodoende dat dit probleem definitief kan opgelost worden.

De indeling kent een woonkamer, keuken en toilet op de eerste verdieping. Op de tussenverdieping bevindt zich de badkamer en de toegang tot het kleine terras. De bovenste verdiepingen kennen telkens 2 slaapkamers.

Er wordt een maandelijkse huuropbrengst gegenereerd van € 1.050, exclusief verbruikskosten, die individueel worden afgerekend via aparte meters. Het pand beschikt over een conformiteitsattest dat geldig tot 2034. De basisakte is in aanvraag, waardoor dit appartement binnenkort als een aparte entiteit kan beschouwd worden.

Interesse om dit interessante 4-slaapkamerappatement op een toplocatie te bezichtigen? Neem contact op met Brent via brent@immofrancois.be. Tot binnenkort!

Financial

Cadastral income
649 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
140 m²

Terrain

Plot size
140 m²

Layout

Number of bedrooms
4

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
267
EPC label
C
Unique code EPC
20240606-0003273764-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Forelstraat 108, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan