Apartment for sale in Ghent with 2 bedrooms

244
2
2
Description
INDELING

Vanuit de inkom heeft u toegang tot een bureauruimte met bibliotheek, de leefruimte met gashaard en open Bulthaup-keuken, berging, gastentoilet en vestiaire. De vide naar de lager gelegen vertrekken springt onmiddellijk in het oog. Vanop het uitkragende terras,  heeft u een uitzonderlijk panoramisch zicht op zowel de oude Bijlokesite als de Leie. 

De monumentale trap of de privé lift brengt u naar de lagere vertrekken, waar u rechtstreeks contact krijgt met de Leie. Op de lagere vertrekken bevinden zich 2 ruime slaapkamers met eigen badkamer, dressing en afzonderlijk toilet. De multifunctionele en-suite ruimte met gashaard kan u gebruiken als 2de salon of eventueel als ontvangstruimte. Het appartement werd verder afgewerkt met op maat gemaakte kasten, en is voorzien van vloerverwarming, airco, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Dankzij de rolstoeltoegankelijke privé-lift is het duplex appartement ook  bewoonbaar door en toegankelijk voor personen met een fysieke beperking. 

LIGGING

Vanuit de residentie Bijlokezicht is er een vlotte verbinding van en naar het centrum met het openbaar vervoer, te voet of via de Leie met watertaxi door de aanwezigheid van een collectieve steiger. Het appartement biedt u alle rust en privacy doch het bloeiende Gentse stadsleven, met al zijn mogelijkheden, zijn slechts een paar passen van u verwijderd.

Bij het appartement hoort een ondergrondse berging, en de mogelijkheid bestaat om één of meerdere autostaanplaatsen bij te kopen.

Vraag nu uw bezoek aan 0488 14 62 77

Financial

Sales under VAT system
No

Building

Type of property
Apartment
Surface
244 m²
Type of buildings
Closed

Terrain

Most recent urban destination
Residential area with a cult., hist. and/or aesthetic value

Location

Surroundings / neighbourhood
Central; Town
Public transport nearby
Yes
Distance to public transport
50 m

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
41 m²; 17,7 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Air conditioning
Yes
Videophone
Yes
Lift
Yes

Energy

Unique code EPC
44021-G-OMV_2019101197/EP12576/A001/D01/SD001
Electricity inspection certificate
Yes, compliant
Heating type
Collective

Urban planning

Summons
No
Convict
No
Building permit
Yes
Location
Kortrijksepoortstraat 124 002, 9000 Ghent
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan