Apartment for sale in Ypres with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
177
177
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

 

Welkom in deze uitnodigende wooneenheid, perfect gelegen aan de rand van Ieper. Dit ruime appartement biedt comfortabele leefruimtes en een scala aan voorzieningen, waardoor het zowel een ideale investering als een heerlijke woonplek is.

 

Bij binnenkomst wordt u begroet door een verrassend ruime inkomhal, die direct een gevoel van welkom en ruimte uitstraalt. De aparte keuken, voorzien van alle moderne gemakken, biedt een heerlijke ruimte om uw culinaire vaardigheden te ontplooien. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een sfeervol terras, perfect voor ontspannen momenten in de buitenlucht.

 

De woonkamer is licht en luchtig, met voldoende ruimte om te ontspannen of te entertainen. Twee comfortabele slaapkamers bieden de perfecte privéruimte om tot rust te komen na een lange dag. De badkamer is uitgerust met een lavabo, douche en een luxe ligbad, terwijl een apart toilet het gemak en de functionaliteit van het appartement verder verbetert.

 

Het appartement wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van een dubbele ondergrondse parkeerplaats, waardoor uw voertuigen veilig en beschermd zijn.

 

Dit appartement is niet alleen een aantrekkelijke woonruimte, maar ook een slimme investeringsmogelijkheid. Momenteel verhuurd voor €940,14 per maand, biedt het een aantrekkelijk rendement voor investeerders.

 

Gelegen op wandelafstand van de bruisende Grote Markt van Ieper en dicht bij belangrijke invalswegen, geniet u hier van een perfecte balans tussen rustig wonen en stedelijke bereikbaarheid.

 

Mis deze kans niet om dit prachtige appartement te ontdekken en te ervaren wat het te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op met ERA DOMUS om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige thuis of investering veilig te stellen!

Financial

Cadastral income
1.022 €

Building

Surface
177 m²
State building
Good
Type of buildings
Semi-open

Terrain

Plot size
177 m²

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
214
EPC label
C
Unique code EPC
20221102-0002714308-RES-1

Urban planning

Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Location
Stoffelstraat 28 4B, 8900 Ypres
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan