House for sale in Ypres with 4 bedrooms

EPC label FEPCF
107
87
4
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Binnen de vestingmuren van Ieper treffen we deze instapklare woning met vier slaapkamers, gezellige stadstuin en garage. Dankzij de uiterst centrale ligging zijn diverse klein- en groothandel, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand en is deze woning dus ideaal gelegen.

De indeling van de woning is als volgt: we komen binnen via de inkomhal, waar we vervolgens de ruime leefruimte treffen. Aansluitend aan de ruime leefruimte gaan we verder naar de volledig uitgeruste keuken. Achteraan de woning vinden we dan een badkamer terug met lavabomeubel, bad met douchescherm en apart toilet.

Verder treffen we op de eerste verdieping twee ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping vinden we nog eens twee ruime slaapkamers terug en een zolderruimte. Deze kan ideaal dienen als extra opslagplaats. Verder heeft de woning nog een gezellige stadskoer waar je kan genieten van het zonnetje.

Bent u opzoek naar een instapklare woning in het centrum van Ieper, dan is dit zeker iets voor u! Aarzel dan niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Financial

Cadastral income
428 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
107 m²

Terrain

Plot size
87 m²

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
15,4 m²; 11 m²; 12 m²; 8,9 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
525
EPC label
F
Unique code EPC
20240329-0003195172-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Paddepoelstraat 11, 8900 Ypres
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan