House for sale in Roeselare with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
314
774
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In de rustige woonwijk "De Klokkeput" bevindt zich deze instapklare woning. Deze is ideaal gelegen met scholen, openbaar vervoer, winkels, sportcentra en belangrijke invalswegen op korte afstand van de woonst.

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal met gastentoilet, die toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer, keuken en kelder. De woonkamer profiteert van veel natuurlijk lichtinval en uitzicht op de tuin. De moderne keuken is volledig uitgerust met een vaatwasmachine, oven en microgolfoven. Naast de keuken bevindt zich een praktische wasruimte. Gelijkvloers wonen is mogelijk dankzij de eerste slaapkamer en badkamer, voorzien van een ligbad en dubbel lavabomeubel. Verder beschikt de woning over een dubbele garage met automatische poorten.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden, waarvan één met een extra opslagruimte en aansluitende multifunctionele kamer. Deze wordt momenteel gebruikt als bibliotheek, maar kan ook perfect dienstdoen als dressing of kantoor. Daarnaast is er een tweede badkamer met douche, toilet en dubbel lavabomeubel.

De woning, met EPC label B, is voorzien van dubbele beglazing met houten raamwerk, centrale verwarming op aardgas, en beschikt over een regenwaterput en steenput.

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
314 m²

Terrain

Plot size
774 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
17,5 m²; 17,5 m²; 16,5 m²; 19 m²
Number of bathrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
175
EPC label
B
Unique code EPC
20240524-0003259772-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Location
Klokkeputstraat 133, 8800 Roeselare
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan