House for sale in Roeselare with 3 bedrooms

142
161
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In de charmante en kindvriendelijke buurt van de Albert Biesbrouckstraat te Roeselare bieden wij u een unieke kans om uw droomwoning te verwerven. Dit project omvat zowel halfopen als gesloten nieuwbouwwoningen, ontworpen met oog voor moderne architectuur en comfort.

Indeling en kenmerken:

Lichtrijke leefruimte: Geniet van een ruime en lichtrijke leefruimte die perfect is voor zowel ontspanning als entertainment. De grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en een aangename woonsfeer.

Drie ruime slaapkamers: De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Elke kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en opbergmogelijkheden.

Volledig uitgeruste badkamer: De moderne badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een dubbel lavabomeubel, waardoor u elke dag kunt genieten van luxe en comfort.

Zuidwest gerichte tuin: Elke woning heeft een tuin die op het zuidwesten is gericht, perfect om te genieten van de zon en buitenactiviteiten met familie en vrienden.

E-peil 30: De woningen zijn energiezuinig met een E-peil van 30, wat zorgt voor lagere energiekosten.

Aangesloten op het warmtenet: Deze woningen zijn aangesloten op het warmtenet, wat zorgt voor duurzame en efficiënte verwarming.

Instapklaar en beschikbaar bij akte: De woningen worden instapklaar afgewerkt en zijn beschikbaar bij akte, zodat u zonder zorgen kunt verhuizen en genieten van uw nieuwe thuis.

Inclusief autostaanplaats: Bij elke woning is een autostaanplaats inbegrepen, wat parkeergemak garandeert.

De prijzen zijn exclusief btw en registratierechten.

Deze nieuwbouwwoningen in de Albert Biesbrouckstraat bieden een ideale woonoplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort, moderniteit en een kindvriendelijke omgeving. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Uw droomwoning wacht op u!

Financial

Availability
From deed

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
142 m²

Terrain

Plot size
161 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Toilet
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
30

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Albert Biesbrouckstraat 59, 8800 Roeselare
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan