House for sale in Koksijde with 3 bedrooms

Contact us
EPC label AEPCA
453
600
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Architecturale pracht in het duinlandschap met panoramisch zeezicht op een absolute toplocatie. Deze villa, omgeven door serene rust en betoverende vergezichten, biedt een zuidwestelijke oriëntatie die haar unieke positie benadrukt.

De woning strekt zich uit over drie uitnodigende verdiepingen. Op de tweede verdieping, bereikbaar via een lift, bevindt zich de indrukwekkende leefruimte die uitkomt op een privéterras van ongeveer 70m², compleet met een zwembad van circa 40m². Grote raampartijen verbinden naadloos de binnen- en buitenruimtes en bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en het duinlandschap.

Op de ruime eerste verdieping van circa 118m² bevinden zich een nachthal, drie slaapkamers en twee badkamers, eveneens bereikbaar via de lift. De begane grond herbergt een prachtige, ruime inkomhal van ongeveer 30m², een autolift die leidt naar de garage op de -1 verdieping, en een aangelegde tuin van circa 100m².

De onderste verdieping van circa 110m² biedt royaal ruimte aan een veelheid aan functies, waaronder bergingen, fietsenstallingen, twee garages en technische ruimtes, die het comfortabel wonen ondersteunen. Een wellnessruimte, een thuisbioscoop of een biljartkamer maken integraal deel uit van het leven in deze woning.

Mozaïektegels van hard porselein van Pieter Stockmans sieren de gevel van dit unieke project, waardoor het een extra dimensie van verfijning en stijl krijgt.

De villa wordt opgeleverd exclusief vloeren, keuken en badkamers, maar inclusief aangelegd zwembad, tuin en terrassen, zonnepanelen en een alarmsysteem.

Voor bijkomende informatie kan u ons contacteren +32 3 281 08 08 en/of charlotte@sorenco.be 

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
453 m²

Terrain

Plot size
600 m²

Location

Beach nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
30 m²; 15 m²; 15 m²
Number of dressings
1

Comfort

Alarm
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC label
A
Wall and ceiling insulation
Yes

Urban planning

Convict
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
Yes
Also interesting for you
View similar properties