House for sale in Koksijde with 3 bedrooms

Contact us
EPC label AEPCA
405
650
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Een architectonisch meesterwerk in het duinlandschap met adembenemend zeezicht! Gelegen op een toplocatie en zuidwestelijk georiënteerd, biedt deze villa een oase van rust met schitterende vergezichten.

De villa strekt zich uit over drie uitnodigende bouwlagen. De ruime begane grond van circa 130m² vloeit harmonieus samen met de weelderige privétuin, aangelegd door Wirtz, inclusief zwembad en prachtige terrassen. Grote raampartijen verbinden naadloos de binnen- en buitenruimtes, terwijl een slaapkamer met dressing en badkamer het comfort compleet maken.

De royale eerste verdieping van ongeveer 118m² reikt met zijn erkers naar de zee en het duinlandschap, en biedt drie slaapkamers, een badkamer en een multifunctionele ruimte/leefkamer.

De onderste verdieping van circa 160m² biedt royaal ruimte aan diverse functies, zoals bergingen, fietsenstallingen en technische ruimtes. Een wellnessruimte, thuisbioscoop en biljartkamer maken integraal deel uit van het leven in deze woning.

De entree is uitnodigend en de carport voor twee wagens, met twee extra parkeerplaatsen, staat volledig onafhankelijk van en beschermt de leefruimte.

Mozaïektegels van hard porselein van Pieter Stockmans sieren de gevel van dit unieke project, waardoor het een extra dimensie van verfijning en stijl krijgt.

De villa wordt opgeleverd zonder vloeren, keuken en badkamers, maar inclusief aangelegd zwembad, tuin en terrassen, zonnepanelen en een alarmsysteem.

Voor bijkomende informatie kan u ons contacteren +32 3 281 08 08 en/of charlotte@sorenco.be

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
405 m²

Terrain

Plot size
650 m²
Garden
Yes

Location

Surroundings / neighbourhood
Quiet
Beach nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Bedroom surface
21 m²
Number of dressings
1

Comfort

Parlophone
Yes
Videophone
Yes
Alarm
Yes

Energy

EPC label
A
Double glazing
Yes
Insulation
Yes

Urban planning

Destination building
Private - house; Private - house
Summons
No
Convict
No
Also interesting for you
View similar properties