Apartment for sale in Nieuwpoort with 3 bedrooms

113
120
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Stap binnen in de wereld van verfijnde elegantie met ons duplex appartement in Residentie Casa del Mare, gelegen op de vijfde en zesde verdieping. Dit appartement, in het hart van Nieuwpoort, belichaamt luxe kustwonen en biedt een uitzonderlijke levensstijl.

De duplex is ontworpen met drie ruime slaapkamers, elk vormgegeven om maximale comfort en functionaliteit te bieden. De indeling op twee verdiepingen zorgt voor een gevoel van ruimte en privacy, ideaal voor gezinnen of gasten.

Een van de hoogtepunten van dit exclusieve appartement is het uitgestrekte terras, gericht naar het zuiden. Het terras biedt een adembenemend uitzicht over de kustlijn en de bruisende straten beneden, en met een diepte van 1m30 is het de perfecte plek om te ontspannen in de zon.

Dit duplex appartement is een toonbeeld van duurzaamheid en energie-efficiëntie, dankzij de geavanceerde vloerverwarming aangedreven door een individuele warmtepomp. Ervaar het hele jaar door een ideaal binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

De woonoppervlakte van het appartement is slim ontworpen om een ruime, open sfeer te creëren. De woon- en eetkamers vloeien naadloos in elkaar over, versterkt door de overvloed aan natuurlijk licht door de strategisch geplaatste ramen. 

Als eigenaar krijgt u de mogelijkheid om uw persoonlijke smaak te reflecteren in de afwerking van uw nieuwe thuis. Kies uit een scala aan hoogwaardige materialen voor vloeren, keukens en badkamers, in samenwerking met onze deskundige specialisten.

Voor uw gemak zijn er nabijgelegen garages beschikbaar, evenals fietsberging en kelderruimte in de residentie.

Dit duplex appartement in Residentie Casa del Mare is niet zomaar een woning, het is een levensstijlkeuze. U bevindt zich op loopafstand van de prachtige stranden, gezellige cafés en diverse winkels.

Mis de kans niet om deel uit te maken van dit exclusieve project. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en begin uw leven in luxe in Residentie Casa del Mare.

E-peil 30

Financial

Investment real estate
Yes
Investment property
Yes
Price/m²
2.902 €

Building

Type of property
Apartment
Surface
113 m²
New building
Yes

Terrain

Plot size
120 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

E-level
30
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
No

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Franslaan 23 C 05.01, 8620 Nieuwpoort
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan