Apartment for sale in Nieuwpoort with 3 bedrooms

145
152
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Het duplex-appartement in Residentie Casa del Sole, gelegen op de vijfde en zesde verdieping, biedt een unieke woonervaring. Met meerdere ruime slaapkamers, waaronder een master suite met een eigen dressing en een luxueuze badkamer, biedt het appartement een combinatie van privacy en comfort. De indeling benadrukt ruimtelijkheid en licht, dankzij de grote ramen en de doordachte indeling van de woonruimtes. De keuken en leefruimtes zijn ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en esthetiek, wat bijdraagt aan de exclusieve sfeer van het appartement. Het ruime terras biedt een indrukwekkend uitzicht en vormt de perfecte plek voor ontspanning en entertainment. Elk aspect van dit duplexappartement weerspiegelt luxe en verfijning, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele levensstijl aan de kust. Bovendien is het zo dat de hoofdslaapkamer voorzien is op de verdieping waar we het duplex-appartement betreden zodat u niet dagelijks de trap hoéft te nemen.

Dit duplex appartement is ontworpen met het oog op duurzaamheid en lage energiekosten, zonder in te boeten aan luxe en comfort. De geavanceerde vloerverwarming, aangedreven door een individuele warmtepomp, biedt niet alleen warmte in de winter, maar verkoelt ook tijdens warmere dagen, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door.

U heeft de vrijheid om het interieur naar eigen smaak te personaliseren. Of u nu een voorkeur heeft voor natuursteen of parket, alles is mogelijk. De keuken en badkamer worden volledig aangepast aan uw wensen, in samenwerking met onze zorgvuldig gekozen specialisten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar optimaal comfort, zijn er nabijgelegen garages beschikbaar.

Dit duplex appartement in Residentie Casa del Sole vertegenwoordigt niet zomaar een woonplek; het is een levensstijl. Gelegen op een begerenswaardige locatie in Nieuwpoort, bent u op loopafstand van prachtige stranden, gezellige cafés en uitstekende winkels.

Laat deze unieke kans om deel uit te maken van dit prestigieuze project niet aan u voorbijgaan. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek uw nieuwe thuis in Residentie Casa del Sole.

E-peil: 30.

Financial

Investment real estate
Yes
Investment property
Yes
Availability
Upon delivery

Building

Type of property
Apartment
Surface
145 m²
New building
Yes

Terrain

Plot size
152 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
3
Dressing
Yes
Number of bathrooms
2

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

E-level
30
CO² emissions
0 kg/kWh
Solar panels
No

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Franslaan 29 05.01, 8620 Nieuwpoort
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan