Apartment for sale in Nieuwpoort with 3 bedrooms

Contact us
EPC label CEPCC
187
281
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen in de mondaine badstad Nieuwpoort komt deze parel helemaal tot zijn recht.  Wie wil genieten van alle luxe en comfort komt hier volledig tot rust.
De lift brengt u tot in het appartement zelf waar uw verblijf dan ook direct van start gaat. De inkomhal is voorzien van 2 automatisch sluitende inkomdeuren met cijferslot, camerabewaking, een op maat gemaakte vestiairekast, 1ste afzonderlijk toilet.
Eénmaal via de smeedijzeren glazen deur in de woonkamer gekomen treft u verschillende op maat gemaakte meubelen aan. Hier is een zee aan ruimte voor uw salon en eetruimte. Deze is voorzien van vloerverwarming én warmtepomp (met airco en verwarming); de verlichting is van het architecturale merk Deltalight en blijft aanwezig in het appartement. Aanhorig is een klein terras met opbergkasten en deels zeezicht.
De open keuken is tot in de puntjes afgewerkt met een werkblad in composiet, massief eiken panelen en alle mogelijke high-end toestellen van Gaggenau en Smeg.
Aangekomen in de nachthal is er een bijkeuken/berging met inbouwkasten en o.a. de 1ste boiler & wasverzachter. Daartegenover bevindt zich de gastenbadkamer met regendouche, inbouwkasten, 2de boiler & ruimte voor was- en droogkast.
De 1ste slaapkamer is ruim en voorzien van ingebouwde kasten. De dressing (vroegere 3de slaapkamer) is gemaakt uit fineer eiken lades & kasten alsook +- 10m hangbaren. 2de afzonderlijk toilet op de gang. De masterbedroom vervolgens is voorzien van een eigen warmtepomp (met airco en verwarming), fineer eiken beddenwand, automatisch aluminium geïsoleerd rolluik met afstandsbediening & app én smeedijzeren glazen wand naar de ensuite badkamer.
Deze ensuite badkamer is het neusje van de zalm en voorzien van een rainshower, infrarood verticale zonnebank, groot ligbad, 2 verwarmde spiegels boven de fineer eiken meubels met opzetlavabo en designkraan, aangename vloerverwarming.
We eindigen op de fenomenale, zuidgerichte daktuin (88m²!) waar u ogen tekort komt om alle luxe te aanschouwen! Alles is op maat gemaakt in witgelakt ijzer aluminium én voorzien van bamboe vloerplanken. De veranda heeft een ingebouwde jacuzzi, haard op gas en automatische zonnewering & dak (met afstandsbediening of app). De tuinplanten krijgen automatische waterbevloeiing. In de lounge vindt u de op maat gemaakte vierseizoenskussens die in de LED-verlichting zéér tot hun recht komen; de windbeschermingspanelen zorgen voor de rest. Om af te ronden kan u aan het barmeubel genieten van uw aperitief of even onder ingebouwde outdoor regendouche gaan.
Voor het comfort van uw familie heeft u de mogelijkheid om tot 3 (enkele of dubbele) garages aan te kopen. 

Prijs aan te vragen of op kantoor.

EPC-waarde: 270 (Label C).
U mag beginnen dromen…
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
5.871 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
187 m²

Terrain

Plot size
281 m²
Most recent urban destination
Residential area
Orientation garden
South

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Type of kitchens
Finished kitchen; Fully finished kitchen

Comfort

Home automation
Yes
Parlophone
No
Videophone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
270
EPC label
C
E-level
0

Urban planning

Subdivision permit
No
Pre-emption right
No
G-score (building score)
A (no flood modeled)
Location
Franslaan 121, 8620 Nieuwpoort
Also interesting for you
View similar properties