House for sale in Kortrijk with 5 bedrooms

Contact us
1.043
6.934
5
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Verhulde schoonheid

Verborgen aan de Latemse Meersen, vindt u deze karaktervolle Xavier Donck-villa op een perceel van 6.934 m². De totaliteit is eventueel opdeelbaar in 2 percelen van bv. 3.934 m² en 3.000 m². We betreden deze prachtige eigendom via een privatieve poort welke uitgeeft tot de oprit met tal van parkeerplaatsen, carport en garages.

Groene oase

Deze volgroeide prachtige tuin, ontworpen door tuin-en landschapsarchitect Eric De Waele, omvat een houten tuinpavilioen voorzien van keuken met haard, een zwembad van 4m breed op 15m lang, een siervijver, een boomgaard en tal van extra volgroeide bloemen en planten. U geniet hier in alle rust en privacy.

De inkomhal van de woning schenkt ons onmiddellijk een blik over de prachtig, aangelegde tuin. Links van de inkomhal heeft u een gastentoilet met handwasser en een op maat gemaakte vestiairekast. Rechts begeeft u zich naar de royale leefruimte welke bestaat uit een eetplaats en zithoek met houthaard. U wandelt verder door via een prachtige, rechtlijnige as naar de bureaukamer met bibliotheek, de tv-kamer en finaal tot in de leefkeuken.

Prachtig tuinzicht

Deze vier prachtig afgewerkte ruimtes (naar ontwerpen en stofferingen van Myriam Gevaert & Christian Bekaert) geven steeds toegang tot de zuid georiënteerde tuin. Met één stap staat u op het terras welk een vergezicht biedt over de gehele tuin.

Verder heeft u op het gelijkvloers een polivalente kamer/ eetplaats/ feestzaal / hobbykamer, een binnenzwembad met douche en sauna, een wasplaats en dubbele garage. De kelder doet dienst als technische ruimte, er is eveneens een mooie wijnkelder.

De hoofdtrap geeft directe toegang naar de master bedroom met dressing en badkamer. Vanuit de nachthal wandelt u naar een tweede en derde kamer tegenover een gezamenlijke badkamer. Aansluitend is er een bureau -en fitnessruimte. Verder in de nachthal heeft u een connectie met de diensttrap.

Via deze trap, alsook via de nachthal heeft u opnieuw 3 slaapkamers met elk een douchekamer. Op de tweede verdieping heeft u ruime kamer (65 m²) welke dienst kan doen voor loge’s, een nanny of als ruime speelkamer. Water, verwarming als tevens een dakterras zijn hier aanwezig.

Financial

Cadastral income
8.165 €
Available from
15-07-2025

Building

Type of property
House
Surface
1.043 m²
Construction year
2005

Terrain

Plot size
6.934 m²
Most recent urban destination
Residential park

Layout

Number of bedrooms
5
Number of bathrooms
4

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
157
Type of glazing
Double glazing

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Also interesting for you
View similar properties