Apartment for sale in Kortrijk with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
114
114
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 13:00 TOT 14:00 ]]

Ontdek dit prachtige instapklare gelijkvloers appartement van 114m², gelegen in een rustige en groene omgeving. Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ruime living van 39m², die direct grenst aan de volledig uitgeruste open keuken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen. Aangrenzend aan de keuken vindt u een praktische berging, ideaal voor het opbergen van uw voorraad en keukenapparatuur.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn licht en luchtig, en bieden volop mogelijkheden voor een persoonlijke inrichting.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het prachtige terras, gelegen op het zuidoosten. Hier kunt u genieten van uw ochtendkoffie in de zon of ontspannen met een goed boek in de namiddag. Het terras biedt een heerlijk verlengstuk van uw woonruimte, ideaal voor buitenmaaltijden en gezellige momenten met vrienden en familie.

Bij het appartement hoort een staanplaats en is er de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen twv 24.000€, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerruimte. Bovendien is er een kelderberging beschikbaar, waar u extra spullen veilig en droog kunt opbergen.

Dit gebouw is omgeven door groen, waardoor u dagelijks kunt genieten van een serene en rustige omgeving. De ligging op slechts 25 meter van de straatkant zorgt ervoor dat u kunt profiteren van zowel rust als gemakkelijke bereikbaarheid.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement dat u een harmonieuze combinatie van comfort, ruimte en natuur biedt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat dit appartement te bieden heeft.

Financial

Cadastral income
1.463 €

Building

Surface
114 m²
State building
Good
Type of buildings
Open

Terrain

Plot size
114 m²
Most recent urban destination
Residential area
Street width
8 m

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge; Near railway station

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
15 m²; 16 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
240
EPC label
C
Unique code EPC
20240129-0003125391-RES-1

Urban planning

G-score (building score)
A (no flood modeled)
P-score (parcel score)
A (no flood modeled)
Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Location
Gentsesteenweg 107 3, 8500 Kortrijk
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan