Commercial for sale in Kortrijk

€550,000
EPC label CEPCC
308
308
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Welkom bij een buitengewone kans om uw zakelijke dromen waar te maken in het bruisende hart van Kortrijk! Wij presenteren met trots deze prachtige kantoorruimte van 308m², gelegen op de Veemarkt. Deze indrukwekkende ruimte biedt alles wat u nodig heeft voor een bloeiend bedrijf, met een strategische locatie die ongeëvenaard is in zijn klasse.

De ruimte is opgedeeld, met een veelzijdige polyvalente ruimte die uw creativiteit de vrije loop laat en vier afgesloten kantoorruimtes die perfect zijn voor geconcentreerd werken. Daarnaast beschikt dit kantoor over een professioneel ingerichte vergaderzaal, waar belangrijke besprekingen vlot kunnen plaatsvinden.

Voor het gemak van uw team is er ook een volledig uitgeruste keuken beschikbaar, zodat u kunt genieten van de luxe van maaltijdbereiding op locatie. Daarnaast zijn er twee handige bergingen, waardoor u voldoende ruimte hebt om al uw benodigdheden op te bergen en de ruimte netjes en georganiseerd te houden.

Wat deze kantoorruimte echt bijzonder maakt, is de toegankelijkheid. Met niet één, maar twee ingangen - zowel via de Veemarkt als via de Langemeersstraat - geniet u van maximale flexibiliteit in het beheren van uw bedrijfstoegang. Daarnaast zijn er vier privé staanplaatsen, wat betekent dat u en uw medewerkers altijd gemakkelijk en snel kunnen parkeren, zonder zorgen. Voor de klanten is er voldoende gemeenschappelijke parking onder de Veemarkt als onder de K.

En dat is nog niet alles. Ondergronds wacht een extra ruimte op u: een ruime berging van 90m², inbegrepen bij deze aanbieding. Dit betekent dat u voldoende ruimte hebt om extra voorraden op te slaan of archieven te beheren.

 

Financial

Cadastral income
2.748 €

Building

Subtype
Commercial
Surface
308 m²
State building
Good

Terrain

Plot size
308 m²
Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
Town; Village; Commercial location; Near railway station; Near railway station

Layout

Surface storage room
90 m²

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC label
C
Unique code EPC
20220621-0002627013-KNR-1
Electricity inspection certificate
Yes, compliant

Urban planning

G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
P-score (parcel score)
C (small risk of flooding under current climate)
Flood-prone area
Not located in a flood-prone area
Location
Veemarkt 47 7, 8500 Kortrijk
Also interesting for you
View similar properties