Apartment for sale in Middelkerke with 2 bedrooms

EPC label DEPCD
102
102
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ben je op zoek naar een prachtig appartement in een jong gebouw, gelegen in het hart van Middelkerke? Dan is dit instapklare appartement precies wat je zoekt! Dit appartement biedt niet alleen een stijlvolle en comfortabele woonruimte, maar ook een ideale locatie vlakbij het strand, winkels en restaurants.

Hoogtepunten van het appartement:

Ruime en Lichte Woonkamer: Geniet van de gezellige sfeer in de ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht. Hier kan je heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Privé Terras: Stap vanuit de woonkamer zo op het zonnige terras. Dit is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een glas wijn bij zonsondergang.

Moderne Keuken: De grote, volledig uitgeruste keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Met voldoende werkruimte en opbergmogelijkheden maak je hier in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar.

Twee tot Drie Slaapkamers: Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers, ideaal voor een gezin of als gastenkamers. Elke kamer is ruim en biedt voldoende opbergruimte. De ruime zolder biedt optie tot een derde slaapkamer.

Stijlvolle Badkamer: De badkamer is modern en voorzien van alle comfort, inclusief een ligbad en een wastafelmeubel.

Garage Optie: Dit appartement biedt ook de optie om een garage aan te kopen, zodat je altijd een veilige en comfortabele parkeerplaats hebt. (afmetingen: 9m op 2m60)

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit schitterende appartement in Middelkerke. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit instapklare appartement wacht op jou!

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
102 m²

Terrain

Plot size
102 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
348
EPC label
D
Unique code EPC
20240827-0003351306-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Duinenweg 387, 8430 Middelkerke
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan