House for sale in Middelkerke with 4 bedrooms

EPC label FEPCF
186
998
4
1
Description

Unieke kans: te renoveren woning te Middelkerke met veel potentieel

Bent u op zoek naar een charmante woning met karakter en tal van mogelijkheden? Deze te renoveren woning biedt u de perfecte gelegenheid om uw droomhuis te creëren. Gelegen in een rustige buurt in Middelkerke, biedt deze woning een uitstekende basis voor renovatie en modernisatie.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De keuken biedt een uitzonderlijk uitzicht op het landelijk karakter van de omgeving en heeft veel potentieel voor modernisering. De knusse leefruimte ligt eveneens aan de voorzijde van de woning met uitkijk op de voortuin. De eerste slaapkamer is ruim en gelegen op de begane grond, perfect voor een master bedroom. De tweede slaapkamer kan uitstekend dienst doen als kinderkamer, gastenkamer of kantoor. Er is een apart toilet / wasruimte aanwezig voor extra comfort en gemak. De badkamer beschikt over een bad en een wastafel, en kan naar eigen smaak worden vernieuwd. Vanuit de veranda heeft u een prachtig uitzicht op de royale tuin en biedt deze ruimte mogelijkheden tot uitbreiding. De grote zolder biedt eveneens uitbreidingsmogelijkheden en kan worden omgebouwd tot extra kamers (2 tot 3) of een hobbyruimte. De ruime en zonnige tuin is een paradijs voor tuinliefhebbers en biedt veel privacy. De praktische garage biedt voldoende ruimte voor uw wagen en extra opslagmogelijkheden.

Deze woning heeft absoluut de nodige zorg en renovatie nodig om er terug een energiezuinige eenheid van te maken, maar biedt tegelijkertijd een unieke kans om alles naar eigen smaak en wensen in te richten.
De woning werd gebouwd in 1966 en beschikt over veel karakter en charme. Gelegen in een rustige en aantrekkelijke buurt in Middelkerke, is deze woning ideaal voor gezinnen, doe-het-zelvers en investeerders.

Mis deze unieke kans niet om van deze woning uw ideale thuis te maken! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
 

Financial

Investment real estate
No
Investment property
No
Price/m²
396 €

Building

Type of property
House
Surface
186 m²
New building
No

Terrain

Plot size
998 m²
Most recent urban destination
Agricultural area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Home automation
No
Parlophone
No
Videophone
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
1134
EPC label
F
Unique code EPC
20240402-0003196664-RES-1

Urban planning

Subdivision permit
Yes
Pre-emption right
No
G-score (building score)
C (small risk of flooding under current climate)
Location
Fleriskotstraat 18, 8430 Middelkerke
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan