House for sale in Ostend with 9 bedrooms

692
210
9
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid aan de Belgische kust? Grijp dan deze kans om een volledig gebouw te verwerven op de Elisabethlaan 232 te Oostende. Dit pand combineert luxe, comfort en een strategische ligging, dicht bij het strand en alle nodige voorzieningen.

Gebouwkenmerken:

Vier ruime appartementen: Elk appartement beschikt over twee royale slaapkamers en is afgewerkt volgens de hoogste normen. Ze stralen moderniteit en comfort uit, met prachtige terrassen waar bewoners kunnen genieten van de buitenlucht.

Penthouse appartement: Dit exclusieve appartement biedt één slaapkamer en twee ruime terrassen, ideaal voor wie op zoek is naar luxe en privacy. Het penthouse is afgewerkt met oog voor detail en biedt een adembenemend uitzicht.

Twee overdekte staanplaatsen: Ruime en veilige parkeeropties voor de bewoners, wat extra gemak en gemoedsrust biedt.

Oprit: Extra parkeer- of opslagruimte, wat zorgt voor extra functionaliteit en waarde.

Hoge afwerkingsgraad:

Elk appartement en het penthouse zijn met oog voor detail afgewerkt en voldoen aan de hedendaagse normen. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit, wat zorgt voor een luxueuze leefomgeving. De prachtige terrassen voegen een extra dimensie van comfort toe, perfect voor ontspanning en sociale gelegenheden.

Strategische ligging:

Dit pand bevindt zich op een zeer strategische locatie in Oostende, aan de Elisabethlaan 232. De nabijheid van het strand maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel vaste bewoners als vakantiegangers. Daarnaast is het gebouw gemakkelijk bereikbaar en bevindt het zich dicht bij winkels, restaurants en andere voorzieningen.

Investering met potentieel:

Deze opbrengsteigendom biedt een uitstekende kans op een hoog rendement. De combinatie van de hoogwaardige afwerking, de strategische ligging en de luxe voorzieningen maken dit pand tot een uitzonderlijke investering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Mis deze unieke kans niet en investeer in uw toekomst met dit prachtige pand aan de Elisabethlaan 232 te Oostende!

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
692 m²

Terrain

Plot size
210 m²

Layout

Number of bedrooms
9

Comfort

Lift
Yes

Energy

Unique code EPC
in aanvraag
Floor heating
Yes

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Elisabethlaan 232, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan