Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
79
85
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit recent gerenoveerde gelijkvloers appartement in de Residentie Jura, gelegen aan de Kroonlaan in Oostende, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een instapklaar appartement in een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is piekfijn in orde, waardoor u meteen kunt genieten van een comfortabele leefomgeving zonder zorgen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime en lichte woonkamer, die naadloos overgaat in de moderne open keuken. Deze is uitgerust met de nieuwste toestellen, perfect voor wie graag kookt in een stijlvolle setting. Het appartement beschikt over twee aangename slaapkamers, ideaal in te richten als hoofdslaapkamer, logeerkamer of kantoorruimte.

De badkamer is modern en strak afgewerkt, voorzien van een bad met douchecombinatie. Daarnaast is er een apart toilet, wat zorgt voor extra comfort. Een groot pluspunt is dat de elektriciteit volledig conform is, waardoor u geen extra werken hoeft uit te voeren.

De ligging aan de Kroonlaan biedt het beste van twee werelden: een rustige, residentiële omgeving en toch dicht bij het levendige centrum van Oostende. Winkels, restaurants en het strand bevinden zich op wandelafstand, wat dit appartement een ideale woonplek maakt voor zowel vaste bewoners als tweedeverblijvers.

Bent u op zoek naar een instapklare woning op een toplocatie? Dan is dit prachtig gerenoveerde appartement in de Residentie Jura absoluut een bezoek waard.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het aankopen van een garage of autostaanplaats!

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
79 m²

Terrain

Plot size
85 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
251
EPC label
C
Unique code EPC
20240919-0003376697-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Kroonlaan 7, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan