Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
86
2
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een unieke eigendom in Oostende-Raversijde? Stop met zoeken en laat u verrassen door deze exclusieve penthouse met royale terrassen (zeekant: 10mx 4m en hinterlandzijde: 3m x3m) en een ongeëvenaard panoramisch zeezicht! Gelegen in het rustige Raversijde, op een steenworp afstand van zowel Oostende als Middelkerke, geniet u hier van de perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid. De tramhalte bevindt zich op wandelafstand en via de achterzijde van het gebouw sluit u direct aan op het fietsnetwerk "Groene Lint" van Oostende. Of u nu graag uitwaait aan zee, een mountainbiketocht maakt, of simpelweg geniet van een adembenemende zonsopkomst of -ondergang, deze penthouse biedt het allemaal.

Deze op te frissen penthouse (86 m² bewoonbare oppervlakte) verwelkomt u in een ruime inkomhal, die leidt naar de brede, zonnige L-vormige woonkamer met een indrukwekkende gevelbreedte van 10 meter. Hier geniet u van een volledig open zicht op de zee. Dankzij de grote vernieuwde raampartijen baadt de woonkamer in het natuurlijke licht en creëert de laminaatvloer een warme, moderne sfeer. De keuken is uitgerust met een elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, microgolfoven en oven.

Daarnaast is er een praktische berging, een eerste badkamer en een apart toilet.
Aan de achterzijde vindt u de eerste slaapkamer, die uitkijkt op het rustige hinterland. Bij helder weer heeft u zelfs zicht op de iconische Ijzertoren van Diksmuide. Het aanpalende terras biedt volop zon in de ochtend en namiddag – de ideale plek om te ontspannen. De tweede slaapkamer, aan de voorzijde van het appartement, beschikt over een eigen ensuite badkamer met douche en toilet.

De penthouse maakt deel uit van een goed onderhouden residentie waar momenteel geen grote renovatiewerken zijn gepland. In de prijs inbegrepen is een zeer ruime berging, ideaal voor het veilig stallen van fietsen. Optioneel is de aankoop van een dubbele, overdekte autostandplaats mogelijk, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Het parkinggebouw behoort bij het residentiële gebouw en is rechtstreeks toegankelijk vanuit het appartementgsebouw. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenberging en kunt u bij slecht weer eenvoudig via de achterzijde het gebouw betreden. De penthouse beschikt over een gunstig EPC-label C.

Deze penthouse is een echt juweeltje aan de kust.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan en laat u betoveren!

Financial

Cadastral income
594 €
Cadastral info
11e afdeling
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Penthouse
Surface
86 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Public transport nearby
Yes
Motorway nearby
Yes
School nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
15,5 m²; 9,5 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Parlophone
Yes
Lift
Yes
Electricity connection
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
254
EPC label
C
Unique code EPC
20240908-0003360797-RES-1

Urban planning

Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Building permit
Yes
Subdivision permit
No

Media & downloads

Video
https://vimeo.com/1009121351?share=copy
Location
Zeedijk 336, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan