House for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label EEPCE
73
73
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een ideale vakantiewoning aan de Belgische kust? Deze moderne woning, gebouwd in 2012, biedt u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. Gelegen op een toplocatie in de duinen van Raversijde, geniet u van de rust, de natuur en de directe toegang tot het strand, op slechts een paar stappen van uw deur.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime, lichte woonkamer op, die in verbinding staat met een moderne open keuken. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige toestellen, zodat u meteen van alle comfort kunt genieten. Daarnaast beschikt de woning over twee slaapkamers, met de mogelijkheid om een derde slaapkamer in te richten op de zolder, perfect voor extra gasten of een uitbreiding van de leefruimte.

De woning heeft ook een gezellige, onderhoudsvriendelijke tuin, waar u kunt genieten van de frisse zeelucht. Daarnaast is er een praktische buitenberging, ideaal voor het opbergen van strandspullen of fietsen. De woning wordt gemeubileerd verkocht en inclusief twee elektrische fietsen, zodat u meteen klaar bent voor prachtige ritten langs de kust.

Het domein wordt netjes onderhouden door de syndicus, wat betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Kortom, een instapklare vakantiewoning op een toplocatie die alles biedt voor een heerlijke vakantie aan zee.

inclusief staanplaats!

Dit pand wordt verkocht onder het fiscaal gunstige systeem van erfpacht; waarbij u enkel de constructies aankoopt zonder de aandelen in de grond.

Aarzel niet en kom deze unieke woning ontdekken!

Financial

Cadastral income
598 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
73 m²

Terrain

Plot size
73 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
2

Energy

EPC label
E
Unique code EPC
35013-G-2006_ 768/EP12576/E4041D01/SD001

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Duinenstraat 287, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan