House for sale in Ostend with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
135
224
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ontdek deze schitterende halfopen woning, gebouwd in 2015 en gelegen in een kindvriendelijke omgeving vlakbij sportpark De Schorre en de gezellige kinderboerderij De Lange Schuur. Deze buurt biedt alles wat jonge gezinnen nodig hebben, met zowel basisscholen als secundaire scholen binnen een kilometer afstand. Daarnaast liggen winkels en andere voorzieningen op slechts twee minuten rijden, terwijl de centrale ligging nabij Oostende zorgt voor vlotte verbindingen naar Zandvoorde, Gistel en de A10.

De woning zelf is een perfecte mix van moderne architectuur en functioneel wooncomfort. De ruime woonkamer biedt directe toegang tot een grote, zonnige tuin die ideaal is voor lange zomerdagen en ontspanning. De tuin is zorgvuldig en onderhoudsvriendelijk aangelegd, waardoor je volop kunt genieten zonder al te veel onderhoud. De halfopen, volledig uitgeruste keuken grenst aan een praktische inpandige garage en samen met de leefruimte heb je hier meer dan 40 m² aan woonplezier.

Met vier volwaardige slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor een groter gezin. Op de eerste verdieping vind je ook een stijlvolle badkamer en master bedroom met inloopdressing. Uniek aan deze woning is de inpandige garage, die naast parkeerruimte ook extra opbergruimte biedt. Daarnaast is er ook een oprit, ideaal voor een tweede auto.

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
135 m²

Terrain

Plot size
224 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
123
EPC label
B
Unique code EPC
in aanvraag

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Rietgansstraat 8, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan