Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
80
80
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ruim gelijkvloers appartement met gunstige ligging en groot terras in rustige buurt te Oostende

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit charmante gelijkvloerse appartement biedt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een gunstige ligging. Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor jou en jouw gezin om te ontspannen en te genieten van het dagelijkse leven.

Stap binnen in de lichte en luchtige woonruimte, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een gevoel van ruimte creëren. De recente beglazing draagt bij aan de energie-efficiëntie van het appartement, waardoor het comfortabel en gezellig is gedurende het hele jaar.

De praktisch ingerichte keuken biedt alle benodigde apparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden, terwijl de aangrenzende eetruimte ideaal is voor gezellige diners met vrienden en familie.

Buiten vind je een noordgericht terras, een oase van rust waar je kunt genieten van je ochtendkoffie of een ontspannen avond. Dit terras biedt een aangename buitenruimte om te genieten van frisse lucht en groene omgevingen, zonder het gedoe van tuinonderhoud.

Met een gunstig EPC weet je dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook nog eens energiezuinig. Dit alles wordt aangevuld door de gunstige ligging, dicht bij voorzieningen, winkels en openbaar vervoer, waardoor jouw dagelijkse routine moeiteloos verloopt.

Mis deze kans niet om te wonen in dit prachtige appartement dat alles biedt wat je nodig hebt voor een comfortabele en plezierige levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging! 🌿🏠

Financial

Cadastral income
899 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
80 m²

Terrain

Plot size
80 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
150
EPC label
B
Unique code EPC
20240212-0003140627-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Zwaluwenstraat 114, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan