Apartment for sale in Ostend with 5 bedrooms

EPC label BEPCB
294
284
5
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Stap binnen in een stukje geschiedenis aan de Zeedijk in Oostende. Dit prachtige authentieke gebouw uit 1946 is een zeldzame vondst waar de Art Deco elementen prachtig bewaard zijn gebleven. Zelden komt u een appartement tegen dat zo tot in de puntjes is afgewerkt, met een nadruk op authenticiteit en vakmanschap.

Met een indrukwekkende 12 meter brede façade op de Zeedijk geniet u vanuit de woonkamer en keuken van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de zee. De visgraat parketvloer voegt een elegante en tijdloze uitstraling toe aan de woonruimte, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen.

Dit ruime appartement beschikt over vier stijlvolle slaapkamers en twee luxe badkamers, ideaal voor gezinnen of voor het ontvangen van gasten. Het aangename binnenterras biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zeebries. Daarnaast beschikt het appartement over een ruime kelder met een speciale wijnafdeling en een inpandige garage, wat zorgt voor extra comfort en opslagruimte.

Als kers op de taart is er de mogelijkheid om een extra appartement erbij aan te kopen, wat directe toegang biedt en de mogelijkheden voor uitbreiding eindeloos maakt. Dit is ideaal voor extra leefruimte, een gastenverblijf of als investering.

Het gebouw is in perfecte staat en afgewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve materialen. Hier kunt u zonder zorgen intrekken en direct genieten van het luxe en comfort dat dit unieke appartement te bieden heeft.

Grijp deze kans en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Ontdek zelf de unieke charme en het uitzonderlijke comfort van dit prachtige pand aan de Zeedijk in Oostende.

  • Voor verder inzicht in de fotoreportage of een bezoek is een kennismakingsgesprek vereist


Financial

Cadastral income
1.631 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
294 m²

Terrain

Plot size
284 m²

Layout

Number of bedrooms
5

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
191
EPC label
B
Unique code EPC
20240517-0003235479-res-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Zeedijk 145, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan