Apartment for sale in Ostend with 2 bedrooms

EPC label DEPCD
71
71
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Dit charmante twee slaapkamer appartement op de Torhoutsesteenweg 196 biedt de perfecte combinatie van comfort en locatie. Met zijn gunstige ligging nabij zowel de betoverende kust als het bruisende stadscentrum, is dit de ideale plek om te wonen.

Het appartement is klaar voor onmiddellijke bewoning, met slechts kleine opfrissingswerken nodig om het naar uw smaak te maken. De open indeling zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, terwijl de goed uitgeruste keuken en comfortabele woonruimte de perfecte setting bieden voor ontspanning en vermaak.

De twee ruime slaapkamers zijn ideaal voor zowel rustige nachten als gezellige avonden. En met de zee op slechts een steenworp afstand, kunt u genieten van verfrissende wandelingen langs het strand en adembenemende zonsondergangen.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement op een van de meest gewilde locaties in Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft!

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
71 m²

Terrain

Plot size
71 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
379
EPC label
D
Unique code EPC
20240425-0003226566-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Torhoutsesteenweg 196, 8400 Ostend
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan