Apartment for sale in Blankenberge with 2 bedrooms

CEPCC
70
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Kijkdag zaterdag 26 oktober tussen 14-16u, op afspraak.
Dit charmante appartement, gelegen in het hart van Blankenberge, dateert uit 1969 en biedt tal van mogelijkheden voor renovatie. Met een bewoonbare oppervlakte van 70 m² is dit een ideale uitvalsbasis voor wie de kust nabij wil hebben.

Het appartement is voorzien van zowel tegel- als laminaatvloeren en beschikt over ramen in PVC en hout. In de slaapkamers zijn manuele rolluiken aanwezig, terwijl een vernieuwde lift het gebouw toegankelijk maakt voor iedereen. Er is een centrale verwarming op gas en het plat dak is recent vernieuwd.

Bij binnenkomst tref je een inkomhal van 7,41 m², uitgerust met een CV-radiator en parlofoon. De ruime woonkamer van 24,03 m² is voorzien van laminaat en biedt veel natuurlijk licht dankzij de zes opendraaiende ramen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken.

Daarnaast is er een apart toilet en een badkamer aanwezig, uitgerust met een douchecabine en lavabomeubel. Ook is er een berging voor extra opslagruimte.

Het appartement heeft twee slaapkamers. Slaapkamer 1 meet 12,43 m² en heeft toegang tot een terras, terwijl slaapkamer 2 met 14,87 m² voorzien is van een aansluiting voor een wasmachine. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaat, rolluiken en een ingebouwde kast.

Dit appartement biedt een unieke kans voor renovatie en personalisatie, perfect voor wie de kust wil combineren met het comfort van een eigen woning.

De vermelde prijs is een richtprijs; elk bod, hoger of lager dan deze prijs, wordt voorgelegd aan de eigenaar, die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC: 218 kWh/m² jaar

Financial

Cadastral income
669 €
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Flat
Surface
70 m²

Location

Public transport nearby
Yes
School nearby
Yes
Shops nearby
Yes

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Kitchen
Yes

Comfort

Electricity connection
Yes
Gas connection
Yes
Connection sewerage
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
218
EPC label
C
Unique code EPC
20241010-0003407398-RES-1
Location
Graaf Jansdijk 25, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan