Apartment for sale in Blankenberge with 2 bedrooms

BEPCB
103
103
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Welkom in dit opvallend ruime en lichtrijke appartement op de achtste verdieping van een recente residentie aan de Zeedijk 9. Gelegen aan de meest zonnige en rustige kant van de Zeedijk van Blankenberge, biedt dit appartement een adembenemend uitzicht op de vaargeul, het Oosterstaketsel, de zee en het strand. Hier kunt u volop genieten van de charme die de Belgische kust te bieden heeft.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal wordt u verwelkomd in een stijlvolle leefruimte die toegang biedt tot vrijwel alle delen van het appartement. De hal is uitgerust met een handige vestiairekast, een gastentoilet en een eerste bergruimte. De woonkamer, met z'n tijdloze uitstraling, baadt in het licht dankzij de grote raampartijen, waardoor het uitzicht op de omgeving werkelijk spectaculair is. Het ruime terras op deze achtste verdieping versterkt het gevoel van ruimte en biedt panoramisch zicht op de duinen, het strand en de zee, van Wenduine tot Zeebrugge.

De open keuken is smaakvol ingericht en goed uitgerust met moderne toestellen, waaronder een oven, kookplaat met dampkap, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Bovendien is er een tweede berging in het verlengde van de keuken, die extra opslagruimte biedt. Het appartement beschikt verder over twee grote slaapkamers, gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Beide kamers hebben toegang tot een tweede terras aan de zuidelijke kant, waar u heerlijk van de zon kunt genieten met uitzicht op de Blankenbergse Jachthaven. De twee badkamers zijn ontworpen met oog voor detail: de eerste is voorzien van een douche en wastafel, terwijl de tweede een ligbad, dubbele wastafel, tweede toilet en eigen douche heeft.

Duurzaamheid en comfort zijn ook belangrijke pijlers in dit appartement. Met een uiterst gunstige EPC-waarde van 111 kWh/m², conforme elektrische installaties en hoogrendements beglazing, combineert dit appartement stijl met energiezuinigheid. Het is uitgerust met individuele centrale verwarming op aardgas en wordt optioneel gemeubeld te koop aangeboden. Extra troeven zijn de privatieve kelderberging en de gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.

Dit luxueuze appartement is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een instapklare woning aan de kust. Aarzel niet en leg vandaag nog uw bezoek vast om deze unieke kans niet te missen!

Financial

Cadastral income
1.292 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
103 m²

Terrain

Plot size
103 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
111
EPC label
B
Unique code EPC
20240927-0003386212-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Zeedijk 9, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan