Commercial for sale in Blankenberge

€325,000
DEPCD
155
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze bruisende horecazaak werd slechts 2 jaar gelegen volledig gerenoveerd. De zaak is gelegen op de Zeedijk te Blankenberge wordt te koop aangeboden en het handelsfonds overgelaten. Een uiterst unieke kans voor ondernemers in de horecabranche. Deze goed draaiende zaak bevindt zich op een centrale locatie in een van de meest levendige kuststeden van België, wat zorgt voor een constante stroom van bezoekers, zowel locals als toeristen.

De horecazaak beschikt over een ruim en stijlvol ingericht interieur, dat plaats biedt aan een groot aantal gasten. Het terras, dat direct aan de Zeedijk ligt, biedt een schitterend uitzicht en trekt veel bezoekers aan, vooral tijdens de zonnige dagen. Dankzij de centrale ligging profiteren de exploitanten van een hoge zichtbaarheid en een constante toestroom van klanten.

Naast de uitstekende locatie en het aantrekkelijke interieur, beschikt de zaak over moderne keukenfaciliteiten en een recente infrastructuur, wat bijdraagt aan de efficiënte bedrijfsvoering. De huidige eigenaars hebben een sterke reputatie opgebouwd met een uitstekende service, wat resulteert in een loyale klantenkring en positieve recensies.

De horecazaak is 50m2 groot en werd voorzien van een veranda van een extra 33 m2. Als kers op de taart hebben we mogelijkheid tot het aanvragen van een overdekt terras op de Zeedijk met rechtstreeks zeezicht.



Brasserie restaurant, tearoom exploitatie. Vrij van brouwerij en/of drankenleverancier.

Verkoopprijs onroerend goed: €325.000 exclusief overname handelsfonds (= € 100.000).

Dit is een ideale investering voor ondernemers die willen profiteren van de dynamiek en populariteit van Blankenberge. Met de juiste visie en management is er nog volop ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. Mis deze unieke kans niet om een goedlopende horecazaak over te nemen op een toplocatie aan de Belgische kust!

Aarzel zeker niet ons te contacteren indien dit bedrijfsvastgoed bestaande uit horecazaak te koop in Blankenberge u mogelijks kan interesseren.

Financial

Cadastral income
2.315 €

Building

Type of property
Commercial
Subtype
Commercial
Gross living surface
155 m²

Terrain

Plot size
155 m²

Comfort

Air conditioning
Yes

Energy

EPC label
D
Unique code EPC
20240925-0003386219-KNR-1
Central heating
Yes

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Zeedijk 173, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties