House for sale in Blankenberge with 4 bedrooms

EPC label BEPCB
178
229
4
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Welkom in deze volledig gerenoveerde rijwoning, gelegen aan de Koning Albert I Laan 72 te Blankenberge, waar u kunt genieten van een stijlvolle en tot in de puntjes afgewerkte woning. Deze parel bevindt zich op een kleine boogscheut van het bruisende stadscentrum, het openbaar vervoer en de iconische Zeedijk. Ideaal gelegen voor wie rust en comfort wil combineren met de nabijheid van alle voorzieningen.

Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd in een ruime en verfijnde inkomhal, die meteen de toon zet voor de rest van de woning. Via deze hal stappen we de lichtrijke woonkamer binnen, waar de open eetruimte perfect aansluit. De grote ramen zorgen voor een zee van natuurlijk licht, wat bijdraagt aan de gezellige en open sfeer van de ruimte. De eetkamer biedt toegang tot de recent vernieuwde, moderne keuken. Hier werd duidelijk geen enkele moeite gespaard: hoogwaardige materialen en een strak, hedendaags design maken van deze keuken een echte eye-catcher. Het grote schuifraam in de keuken biedt toegang tot de zonnige tuin, een plaats waar u in alle rust kunt genieten van uw buitenruimte. Daarnaast vindt u op de gelijkvloerse verdieping ook een apart gastentoilet en een praktische slaapkamer, ideaal voor gasten of als bureauruimte.

De eerste verdieping bereikt u via een trap in de inkomhal. Hier ontdekt u maar liefst drie ruime slaapkamers, stuk voor stuk stijlvol afgewerkt en badend in het licht. Een vierde, iets kleinere kamer is omgetoverd tot een volledig uitgeruste dressing, perfect voor het organiseren van uw garderobe. Verder vindt u op deze verdieping een tweede toilet en een prachtig afgewerkte badkamer. Deze badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een vrijstaand ligbad en een ruime inloopdouche, waar u volledig tot rust kunt komen.

De kelderverdieping biedt tal van mogelijkheden en praktische ruimtes. We bereiken deze verdieping via de garagepoort of de inpandige trap waar we meteen twee grote bergingen, een technische ruimte en een ruime wasplaats treffen. Daarnaast bevindt zich hier een grote garage, uitgerust met een derde toilet en ingebouwde kasten voor extra opslagruimte. Vanuit de kelder heeft u ook directe toegang tot de prachtige tuin, die de hele dag baadt in het zonlicht.

Tijdens de recente renovatie werd niet alleen aandacht besteed aan de esthetiek, maar ook aan de energie-efficiëntie van de woning. Zo zijn er nieuwe leidingen en elektriciteit aangelegd, en werden er zonnepanelen (16 stuks) geplaatst om het energieverbruik te optimaliseren.

Bent u op zoek naar een instapklare woning met een zonnige tuin, ruime parkeermogelijkheden en vier tot vijf slaapkamers? Aarzel dan niet om een afspraak in te plannen en ontdek deze unieke woning!

Financial

Cadastral income
870 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
178 m²

Terrain

Plot size
229 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
192
EPC label
B
Unique code EPC
20240915-0003371738-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
Yes
Subdivision permit
No
Location
Koning Albert I-laan 72, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan