House for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
197
181
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk en op een boogscheut van het centrum.

Verder treffen we deze topper in een eenrichtingsstraat op een geringe afstand van zowel het station alsook van de Blankenbergse Jachthaven. We genieten dus van alle voordelen van het stadsleven zonder hier de overlast te ervaren.

De woning betreden we via de inkomhal, die voorzien werd van een gastentoilet. We worden doorgeleid naar de ruime en praktische woonkamer die dankzij de aanwezigheid van grote raampartijen een enorme hoeveelheid zonnelicht mag verwachten, dit zowel in de voormiddag alsook in de namiddag. In een verlengde van de inkomhal bereiken we de ingerichte keuken met zicht op de binnenkoer. Deze keuken werd voorzien van o.a. een vaatwasmachine, ingebouwde oven en microgolfoven, inductie kookplaat en koelkast. Een handige bergingsruimte zorgt hier voor extra stockagemogelijkheid. Verder treffen we aan de achterzijde de gezellige stadstuin met de perfect zuidelijke oriëntatie. We kunnen hier dus veel zon verwachten.

Via de trap in de inkomhal bereiken we op het tussenverdiep een polyvalente kamerruimte die mogelijks als dressing kan fungeren aangezien de vernieuwde badkamer gelegen is in de achterliggende ruimte. De badkamer werd uitgerust met een wastafel, ligbad met douchefunctie en een tweede toilet. Op de eerste verdieping treffen we twee ruime slaapkamers en op de tweede etage de grote zolderruimte die momenteel dienst doet als grote opslagruimte maar ook perfect kan worden omgetoverd tot grote, derde slaapkamer.

Mis uw kans op een bezoek voor deze woning niet, en plan uw afspraak alvast in!

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
197 m²

Terrain

Plot size
181 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
317
EPC label
D
Unique code EPC
3333073-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Scharebrugstraat 94, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan