House for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
388
1.087
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In de exclusieve en rustige woonwijk van Blankenberge, in de Oudengemse Laan 17, ligt deze indrukwekkende villa met een royale woonoppervlakte van maar liefst 388 m². De woning is gelegen op een ruim perceel van 1087 m² en is bereikbaar via een private weg, beveiligd met een automatische poort. Dit biedt u een oase van rust en privacy, terwijl u toch vlakbij het strand, de polders en het handelscentrum bent.

Bij binnenkomst in de villa wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang geeft tot de lichte, royale woonkamer van 60 m². Deze leefruimte biedt een prachtig uitzicht op de zonovergoten tuin, een ideale plek om te ontspannen. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met een stijlvol granieten werkblad, die alles biedt wat u van moderne comfort mag verwachten. De keuken en woonkamer staan beide in directe verbinding met de sfeervolle veranda, waar u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten.

De gelijkvloerse verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en ruimte. De luxueuze badkamer is voorzien van zowel een douche als een ligbad met jacuzzi-functie, en beschikt daarnaast over een dubbele wastafel. Bovendien vindt u op deze verdieping drie praktische bergruimtes en een aparte wasberging die is uitgerust met een wasmachine en droogkast.

De villa biedt verder een grote dubbele garage met automatische poort en extra parkeergelegenheid op de oprit. Via een vaste trap krijgt u toegang tot de zolderverdieping, een indrukwekkende ruimte van 150 m². Deze verdieping biedt tal van mogelijkheden; u kunt hier eenvoudig extra kamers, een appartement of hobbyruimte creëren, aangezien alle leidingen reeds aanwezig zijn.

De prachtige tuin is de perfecte plek om van de zon te genieten, aangezien deze de hele dag door volop zonlicht ontvangt. De tuin is bovendien voorzien van een automatisch bewateringssysteem en twee regenputten van elk 10.000 liter, wat garant staat voor een zorgeloze en duurzame bewatering.

Bent u op zoek naar een unieke villa waar rust, ruimte en comfort hand in hand gaan? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging bij Immo Francois Blankenberge.

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
388 m²

Terrain

Plot size
1.087 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3
Living room surface
60 m²

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
177
EPC label
B
Unique code EPC
20230620-0002923527-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Oudengemse Laan 17, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan