House for sale in Blankenberge with 5 bedrooms

EPC label EEPCE
138
77
5
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Op een steenworp van de Zeedijk, in een zijstraat van de Jachthaven en vlakbij de Blankenbergse markt vinden we deze ruime, gerenoveerde woonst met maar liefst 5 slaapkamers.

De woning werd onderkelderd en heeft op de gelijkvloers verdieping een vernieuwde woonkamer die veel lichtinval geniet door de aanpalende stadskoer. Naast de woonruimte treffen we op deze gelijkvloers verdieping een prachtig uitgeruste, hedendaagse keuken die slechts vorig jaar werd geplaatst. Hier treffen we uitstekende afwerking en vinden we naast een ruime koelkast, vaatwasser, dubbele wastafel en inductiekookplaat met dampkap.

Via de trappenhal bereiken we op de eerste verdieping een nieuwe badkamer met bad, douche en twee wastafels. Ook worden op de eerste verdieping twee ruime kamers en een apart toilet teruggevonden. De tweede verdieping wordt ingedeeld met 3 extra slaapkamers. Extra bergplaats (naast de ruime kelder) vindt men in de zolderverdieping.

Door z'n recente aanpassingen merken we een uiterst frisse uitstraling doorheen de ganse woning die mogelijkheden biedt voor zowel vaste bewoning, tweede verblijfsadres alsook verhuring. Bent U geïnteresseerd in deze topper? Aarzel dan niet langer en plan uw bezoek alvast in!

Stedenbouwkundig uittreksel in aanvraag.

Financial

Cadastral income
723 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
138 m²

Terrain

Plot size
77 m²

Layout

Number of bedrooms
5
Surface bedrooms
14 m²; 21 m²; 13 m²; 11 m²; 11 m²
Number of bathrooms
1

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
418
EPC label
E
Unique code EPC
20230427-0002876871-RES-1

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Franchommelaan 11, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan