Apartment for sale in Blankenberge with 1 bedroom

EPC label BEPCB
43
43
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Op een toplocatie, op wandelafstand van de zee, het strand en het bruisende centrum, vindt u dit lichtrijke éénslaapkamerappartement. Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en het centrum zelf zijn op loopafstand bereikbaar.

Dit prachtige appartement, gelegen aan de Rogierlaan 21 in Blankenberge, bevindt zich op de tweede verdieping en is zowel met de trap als de lift bereikbaar. Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer met een ingebouwde kast, een douchekamer met wastafel en toilet, en een lichtrijke woonkamer met een open keuken. Recent zijn alle ramen vernieuwd, wat bijdraagt aan het comfort en de energie-efficiëntie van de woning.

Naast de uitstekende ligging zijn ook de gunstige EPC-score (label B) en de conforme elektrische keuring sterke pluspunten. Bovendien zijn de syndicuskosten laag en is het appartement per direct beschikbaar.

Of u nu op zoek bent naar een tweede verblijf, een nieuw woonappartement, of een investering in de verhuurmarkt, dit appartement voldoet aan al uw wensen.

Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

Financial

Cadastral income
495 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
43 m²

Terrain

Plot size
43 m²

Layout

Number of bedrooms
1

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
126
EPC label
B
Unique code EPC
3348364-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Rogierlaan 21, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan