House for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
168
65
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Bent u op zoek naar een charmante gezinswoning in het hart van Blankenberge? Deze gerenoveerde woning in de Ijzerstraat 42 biedt u een unieke combinatie van comfort, stijl en een ideale locatie. Gelegen op een steenworp afstand van openbaar vervoer, diverse handelszaken en scholen, is dit de perfecte plek voor gezinnen die zowel rust als gemak willen ervaren. Bovendien bevindt de woning zich op korte afstand van de pittoreske Blankenbergse jachthaven en de levendige zeedijk, waardoor u altijd kunt genieten van het beste dat de kust te bieden heeft.

Bij het binnenkomen van de woning via de inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet, voelt u meteen de gezellige sfeer. De inkomhal leidt u naar de lichtrijke woonkamer, die naadloos overgaat in de eetplaats en directe toegang biedt tot de sfeervolle stadskoer achteraan. Hier kunt u genieten van ontspannende momenten in alle privacy. Op het gelijkvloers vindt u tevens de volledig uitgeruste keuken, voorzien van een gaskookplaat met dampkap, vaatwasser, enkele spoelbak en voldoende opbergruimte.

Via de trap in de inkomhal bereikt u de eerste verdieping, waar een ruime slaapkamer u verwelkomt. Aangrenzend bevindt zich de volledig vernieuwde badkamer, die is uitgerust met een groot bad, een extra inloopdouche en een dubbele wastafel. Deze badkamer is een waar pareltje waar u volledig tot rust kunt komen. Ook treffen we op deze etage een tweede toilet. De tweede verdieping biedt nog een tweede slaapkamer, bergruimte en een polyvalente kamer, die ideaal kan dienen als derde slaapkamer of als extra bergruimte/ wasplaats. Via een valluik in deze kamer bereikt u de zolder, die extra opslagmogelijkheden biedt.

De woning werd in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd, met aandacht voor energiezuinige oplossingen. Zo werd er in 2022 een nieuwe ketel geplaatst en werden in 2020 zes zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, wat bijdraagt aan een lagere energiefactuur. Ook de elektrische installaties zijn vernieuwd en voldoen aan de huidige normen.

Kortom, deze woning is instapklaar en biedt u de kans om te genieten van een modern en comfortabel leven in een geliefde kuststad. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezoek!

Financial

Cadastral income
394 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
168 m²

Terrain

Plot size
65 m²

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
307
EPC label
D
Unique code EPC
33.408.366

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Ijzerstraat 42, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan