House for sale in Blankenberge with 3 bedrooms

EPC label DEPCD
148
156
3
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
In Blankenberge vinden we deze op te frissen stadswoning met een gezellige stadstuin, gelegen in een rustige, residentiële buurt vlakbij het centrum. De woning ligt dichtbij de polders, op een steenworp afstand van de jachthaven, zeedijk en het strand.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal, voorzien van een vestiaire en gastentoilet. Deze hal leidt naar de zonnige, ruime woonkamer met een royale eetplaats. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin en het terras. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich verder een grote keuken, een bijkeuken, en de tuin/het terras met eigen opslagruimte. Via een achterdeur op de binnenkoer krijg je toegang tot de recreatiezone achter de woonwijk.

De eerste verdieping, bereikbaar via de trappenhal, biedt naast een badkamer met basiscomfort ook drie slaapkamers. Er zijn twee grote en één kleinere slaapkamer/dressing. De polyvalente zolderverdieping biedt bovendien tal van extra mogelijkheden voor jou als koper.

Als extra troef is er optioneel een gesloten garagebox beschikbaar, op slechts 100 meter van de woning, tegen een lichte meerprijs.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact op met Immo Francois uit Blankenberge.

Financial

Cadastral income
597 €

Building

Type of property
House
Subtype
House
Surface
148 m²

Terrain

Plot size
156 m²
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
3

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
451
EPC label
D
Unique code EPC
3107267-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
J. Soetestraat 51, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan