Apartment for sale in Blankenberge with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
93
100
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Leopoldhelling treft men dit pareltje aan de kust. Op enkele stappen van de Jachthaven en het centrum situaart dit appartement zich op ware toplocatie. Het appartement bevindt zich tevens op wandelafstand van het centrum, winkels, horeca en openbaar vervoer.

Men betreedt dit twee slaapkamer appartement via een ruime inkomhal met gastentoilet, dewelke u toegang biedt tot de verschillende ruimtes. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor heel wat lichtinval en ruimtelijk gevoel. Daarnaast treft men een keuken en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Tot slot is dit eigendom voorzien van twee slaapkamers met ingebouwde kasten en comfort op maat gemaakt.

Het appartement is uitgerust met een centrale verwarming op aardgas en beschikt daarnaast over een gunstig EPC. Vervolgens is het appartement voorzien van dubbele beglazing. Tevens is er een kelderberging aanwezig.

Bent U op zoek naar een woonappartement, tweede verblijf of investeringseigendom met een fantastisch zicht op strand en zee? Dan is deze topper misschien wel precies waarnaar U op zoek bent!

Aarzel niet langer, en plan uw bezoek alvast in

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Financial

Cadastral income
1.192 €

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
93 m²

Terrain

Plot size
100 m²

Layout

Number of bedrooms
2

Comfort

Lift
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
179
EPC label
B
Unique code EPC
2827589-RES

Urban planning

Summons
No
Building permit
No
Subdivision permit
No
Location
Leopoldhelling 4, 8370 Blankenberge
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan